اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان

قابل توجه پذیرفته­ شدگان چندبرابر ظرفیت رشته کاردانی فوریتهای پزشکی
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان

قابل توجه پذیرفته­شدگان چندبرابر ظرفیت رشته کاردانی فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی خمین،

کد رشته ۱۸۵۹۸

اطلاعات به شرح جدول زیر به آگاهی می­رسد:

جدول برنامه زمانی و مکانی و شماره تلفن مربوط به رشته کاردانی فوریت­های پزشکی دانشکده علوم پزشکی خمین

نام و کد رشته

برنامه زمانی مراجعه داوطلبان

مکان مراجعه داوطلبان

تلفن

آدرس سایت اینترنتی دانشکده

کاردانی فوریت­های پزشکی خمین

سه شنبه

۲۲/۸/۹۷

ساعت:

۸ صبح

لغایت

۱۵ عصر

استان مرکزی، شهرستان خمین : میدان قدس – بلوار قدس –ساختمان معاونت آموزشی (مجتمع آموزشی زینب کبری) -  کدپستی ۵۸۵۷۳-۳۸۸۱۸

یا

داخلی ۱۱۲

www.khomeinums.ac.ir

داوطلبان برای مشاهده اطلاعیه می­توانند به پورتال دانشکده علوم پزشکی خمین   مراجعه کنند.

تذکر: داوطلبان سعی کنند طبق برنامه زمانی اعلام­ شده مراجعه کنند و ساعت مراجعه از ۸ صبح می­باشد. در هر صورت، آزمون­ها فقط در تاریخ یادشده برگزار میشود، بنابراین از مراجعه قبل از تاریخ­ مذکور یا بعد از آن پرهیز کنند.

مدارکی که داوطلبان لازم است در زمان مراجعه به دانشکده همراه داشته باشند، به شرح ذیل است:

• اصل شناسنامه به همراه ۱ سری تصویر واضح از تمامی صفحات آن
  • اصل کارت ملی و ۱ برگ تصویر واضح از آن
  • اصل و تصویر گواهی­نامه رانندگی (در صورت وجود).
  • مدارک مرتبط با فعالیت­های آموزشی ، ورزشی ، فرهنگی ، اجتماعی ، خدماتی و.... (در صورت وجود).
  • عکس در ابعاد ۴*۳   ۴قطعه.
  • اصل و تصویر مدارک تحصیلی (دیپلم و پیش­دانشگاهی ) به همراه ریزنمرات دوره متوسطه.
  • گواهی­نامه، دیپلم و یا مدارکی مبنی بر گذراندن دوره و یا مهارت­هایی در زمینه کمک­های اولیه، فوریت­های پزشکی، امداد و نجات، از سازمان هلال احمر و سایر مراکز آموزشی (در صورت وجود).
  •  به همراه داشتن لباس و کفش ورزشی مناسب جهت آزمون آمادگی جسمانی الزامی است.

داوطلبان توجه داشته باشند در روزهای منتهی به آزمون حتما به سایت  دانشکده علوم پزشکی خمین به نشانی مندرج در جدول (صفحه اصلی و یا بخش اطلاعیه­ ها یا صفحه معاونت آموزشی پورتال) مراجعه کنند.