کنگره بین‌المللی جراحی‌های کم تهاجمی در سرطان

کنگره بین‌المللی جراحی‌های کم تهاجمی در سرطان به شیوه مجازی
کنگره بین‌المللی جراحی‌های کم تهاجمی در سرطان

کنگره بین‌المللی جراحی‌های کم تهاجمی در سرطان با همکاری انستیتو کانسر و معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به شیوه مجازی

این برنامه آنلاین با مشارکت 26 سخنران بین‌المللی که از متخصصان برجسته این حوزه در سطح دنیا هستند و 6 سخنران مطرح ایرانی در روزهای جمعه از 3 بهمن تا 8 اسفند 99 رأس ساعت 15:30 به ‌وقت ‌تهران برگزار می‌شود.
کنگره بین‌المللی جراحی‌های کم تهاجمی به بحث و بررسی پیرامون جراحی به روش کم تهاجمی و درون‌بینی در سرطان‌های مری، معده، کبد، مجاری صفراوی و پانکراس، کولورکتال و ژنیکولوژی می‌پردازد و مدیریت نشست‌های آن را دکتر حبیب‌الله محمودزاده، دکتر امیرمحسن جلایی فر، دکتر نصیر فخار، دکتر محمدرضا کرامتی و دکتر ریحانه حسینی برعهده دارند.
کنگره مذکور از برترین دانشمندان این حوزه از 14 کشور ژاپن، چین، کره جنوبی، امریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه، بلژیک، هند، برزیل، ایتالیا، پرتقال، هلند و ترکیه دعوت به عمل آورده است ضمن اینکه علاقه‌مندان در ایران و دیگر نقاط جهان می‌توانند بدون پرداخت هزینه از مباحث جلسات علمی که با بهترین کیفیت و در سطح استاندارهای جهانی برنامه‌ریزی و مدیریت می‌شود، بهره ببرند.
کنگره بین‌المللی جراحی‌های کم تهاجمی کاملاً به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و با پیگیری‌های صورت گرفته 18 امتیاز بازآموزی برای آن در نظر گرفته شده است.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت مراجعه کنند.