کشف 3 هزار و 149 قلم دارو و کالای قاچاق سلامت محور در خمین

سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین از کشف و ضیط 3 هزار و 149 قلم دارو و کالای قاچاق سلامت محور در خمین خبر داد.
کشف 3 هزار و 149 قلم دارو و کالای قاچاق سلامت محور در خمین

به گزارش رابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست مدیریت غذا و دارو این دانشکده گفت: در 9 ماهه امسال، 3 هزار و 149 قلم دارو و کالای قاچاق سلامت محور در جریان بازدیدهای مشترک از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور،مراکز فروش مواد آرایشی و بهداشتی و مراکز عرضه تجهیزات پزشکی خمین کشف و ضبط شد.

دکتر ابوذر صباغی با اشاره به 90  بازدید از داروخانه های خصوصی و 20 بازدید از عطاری های شهرستان در سال جاری که توسط کارشناسان انجام شده است افزود: این اقلام قاچاق شامل 2 هزار و 300 قلم از داروهای شیمیایی، انواع داروهای مخدر و روانگردان، داروهای گیاهی، 200 لیتر عرقیات تاریخ گذشته و مکمل‌های غذایی و رژیمی به  ارزش  640 میلیون ریال می باشد.

وی در ادامه به فعالیت 6 مرکز عرضه تجهیزات پزشکی در خمین هم اشاره کرد و گفت:تا کنون 9 مورد بازرسی از این مراکز انجام و 39 قلم داروی قاچاق به ارزش 30 میلیون ریال کشف شده است.

دکتر صباغی در ادامه با اشاره به انجام 133 مورد بازرسی از 60 مرکز فروش مواد و لوازم آرایشی و بهداشتی در 9 ماهه سال 97 افزود :  810 قلم کالای قاچاق به ارزش 44 میلیون ریال از این مراکزکشف و ضبط شد.

سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی خمین تصریح کرد: کالاهای سلامت محور به طور مستقیم با کیفیت زندگی و سلامت اقشار جامعه ارتباط دارد و از همین رو وزارت بهداشت نظارت و حساسیت ویژه ای بر این بخش دارد لذا ورود هرگونه کالای سلامت محور از جمله داروها، تجهیزات و ملزومات پزشکی، شیرخشک و مکمل های دارویی در مراکز غیر مجاز، ممنوع است.