کسب مجوز استخدام 85 نفر در دانشکده علوم پزشکی خمین

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: مجوز جذب 85 نیروی پیمانی با رایزنی‌های انجام گرفته از سوی دانشکده با وزارت بهداشت و درمان برای این دانشکده اخذ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود : این مجوز به منظور رفع کمبود نیروی انسانی در مجموعه بهداشت و درمان شهرستان خمین صادر که در آینده ای نزدیک و از طریق برگزاری آزمون، اجرایی می شود.

وی افزود: مجوز جذب و برگزاری این آزمون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور صادر شده و زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد که سهمیه تخصیص یافته برای استخدام در کلیه مشاغل تخصصی مورد نیاز مراکز و در قبال تشکیلات و پست های سازمانی مصوب امکان پذیر است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: به منظور راه اندازی و بهره‌برداری از مراکز جدیدالاحداث و توسعه یافته و رفع کمبود نیروی انسانی در واحدهای تابعه دانشکده علوم پزشکی خمین، این تعداد جذب علاوه بر آزمون‌هایی که امسال برگزار شد، صورت خواهد گرفت.

دکتر دیده دار با اشاره به اینکه مجوزهای مذکور از طریق برگزاری آزمون توانمندی های عمومی و تخصصی به صورت متمرکز استفاده می‌شود خاطر نشان کرد: طبق این مجوز قرار است در بیمارستان های فعال، جدید و توسعه یافته با اولویت گروه پرستاری 39 نفر، در حوزه بهداشت 15 نفر، در پایگاه های اورژانس (۱۱۵) 12 نفر، در ستاد دانشکده 17 نفر و در حوزه معاونت غذا و دارو نیز 2 نفر جذب و به کارگیری شوند.

وی در پایان گفت: از آغاز سال تا کنون 71 نفر با توجه به برگزاری آزمون ها و در قالب های مختلف در حال جذب دانشکده علوم پزشکی خمین می باشند که امیدواریم با مجوز اخیر تا پایان سال جاری این میزان افزایش یابد.