کسب عنوان برتر مستند خبری ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان خمین

مستند خبری ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان خمین در جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما عنوان برتر را کسب کرد.
کسب عنوان برتر مستند خبری ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین مستند خبری ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان خمین که با همکاری صدا و سیمای مرکز اراک و دانشکده علوم پزشکی خمین انجام شد در بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما عنوان برتر در بخش جنبی سلامت را به دست آورد.

این مستند که توسط خبرنگار صدا و سیمای مرکز اراک خانم شیوا شجری تهیه شده بود روایتی از خدمت و معرفی شاخص های بهداشت  و درمان شهرستان خمین بود که توانست حائز مقام برتر شود.

گفتنی است بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما با شعار «شبکه‌های استانی، توسعه پایدار؛ رونق تولید» به مدت سه روز به میزبانی استان خراسان شمالی برگزار شد.