کسب رتبه برتر جشنواره قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشکده علوم پزشکی خمین

در بیست و چهارمین دوره از رقابت های جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، دانشجوی دانشکده علوم پزشکی خمین موفق شد در بخش معارف قرآنی رتبه نخست را از آن خود نماید.
کسب رتبه برتر جشنواره قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سیدمحمدمسعود موسوی دانشجوی رشته اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی خمین توانست در بخش معارف قرآنی جایگاه نخست را به دست آورد .

این جشنواره در طی بازه زمانی سه روزه از هفتم تا نهم آبان ‌ماه در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل و مسابقات تیمی در بخش‌های دانشجویان، اساتید و کارکنان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

مرحله نهایی بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم وزارت بهداشت با قضاوت ۱۳ داور جوان و پیشکسوت کشوری و بین‌المللی انجام ‌شد.

در حاشیه برگزاری این جشنواره کارگاه‌ها و کلاس‌های تخصصی ویژه نفرات بربگزیده بخش‌های مختلف این جشنواره در نظر گرفته شده بود.

همچنین آیین افتتاحیه این جشنواره با قرائت متن پیام سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همراه بود.