پیگیری مسائل حوزه غذا و دارو شهرستان خمین در نشست با معاون وزیر بهداشت

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به همراه سرپرست مدیریت غذا ودارو و سرپرست معاونت توسعه دانشکده در نشست با معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو مسائل و مشکلات حوزه غذا و دارو شهرستان خمین را مطرح و پیگیری کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار در این نشست مهمترین مشکل حوزه غذا و دارو در شهرستان خمین را کمبود سهمیه دارو های خاص از جمله انسولین مطرح کرد و گفت: با توجه به همجواری شهرستان خمین با دو استان اصفهان و لرستان و حضور برخی از بیماران این استان ها برای تهیه دارو در این شهرستان سهمیه دارو بسیار کم و همشهریان خمینی برای تهیه با مشکلاتی مواجه  هستند.

وی در ادامه افزود: با توجه به افزایش بیماران کرونا در شهرستان و فعالیت دو چندان کادر بهداشت و درمان برای تهیه برخی از ملزومات بهداشتی شامل ماسک و دستکش برای  آنها و مردم شهرستان درخواست همکاری را از سازمان غذا و دارو داریم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در این دیدار، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه مولکولی تشخیص کرونا را یکی دیگر از درخواست ها عنوان کرد و گفت: به دلیل نبود آزمایشگاه تشخیص کرونا در شهرستان، آزمایش ها به مرکز استان ارسال می شود که در صورت راه اندازی این آزمایشگاه علاوه بر مردم شهرستان خمین شهرهای جنوبی استان شامل محلات، دلیجان و شهرهای الیگودرز و گلپایگان هم از خدمات آن بهره مند می گردند.

بررسی چارت سازمانی، تامین نیروی انسانی، نوسازی و بازسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو شهرستان از دیگر مباحث مطرح شده رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با دکتر شانه ساز معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو بود.

در ادامه این نشست معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت : شهرستان خمین زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی و شهر یکهزار شهید است و همه مردم و مسئولین وام دار به این شهرستان می باشند .

دکتر شانه ساز افزود: وزارت بهداشت به ویژه سازمان غذا و دارو در تلاش هست تا بتواند با سرعت مشکلات پیش روی خرید و کمبود برخی از دارو ها را حل نماید و برای هر استان و شهرستان سهمیه مشخص شده است که ان شاء الله بتوانیم با توجه به همجواری شهرستان خمین با استان های لرستان و اصفهان، سهمیه برخی از داروها را در این شهرستان افزایش دهیم.

وی در ادامه ضمن خسته نباشید به مدفعان سلامت و سربازان خط مقدم مبارزه با کووید19 در حوزه های بهداشت و درمان کشور گفت : تهیه و تامین تجهیزات بهداشتی  در اولویت کاری سازمان غذا و دارو می باشد که ان شاء الله بتوانیم با یاری خداوند و مردم هرچه  سریعتر این بیماری را پشت سر بگذاریم .

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در پایان هم در خصوص راه اندازی آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی در حوزه مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین قول مساعدت دادند.