پیام نوروزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار در پیامی سال نو را تبریک و از زحمات یک سال مدافعان سلامت تقدیر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:

روزهای پایانی اسفند رسیده و صدای گام‌های سبز نوروز از میان گردنه‌های پرپیچ و خم زمان شنیده می‌شود، «خاصه اکنون که صبا مژده‌ی فروردین داد».
خداوند متعال را شاکریم که فرصت دیدار بهاری دیگر، با هزاران نقش و نگارش را به ما ارزانی داشته که نشانِ بی‌نشانِ جمال اوست.
"بهارِ طبیعت"، صحیفه‌ای ملوّن از رویش و شادابی و زبان گویای خداوند است که آدمی را به‌عنوان اشرف مخلوقات، به همگنی و همسویی با نظام آفرینش و حرکت در مسیر تحول و تکامل فرامی‌خواند و نهاد نوجو و دانش‌پژوه انسان را برمی‌انگیزاند و "نوروز"، روایت‌گر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان، ایران سرافراز است که از نیاکان خردمندمان به یادگار مانده و هماره پیام سرزندگی، همدلی و شادی را برایمان به ارمغان می‌آورد.
امسال در آستانه‌ی استشمام نسیم دل‌انگیز بهاری، عطر شمیم حیات‌بخش حسینی و دیگر اعیاد شعبانیه فضای بهاریمان را از عطر معنویت لبریز و کام جانمان را شیرین کرده است؛ امید است، هم‌آوایی «نوروز» و شکوه شکفتن در «بهاران» و تقارن آن با ماه‌های پرخیر و برکت «شعبان و رمضان»، نویدی معنوی برای همگان باشد و با کسب فیض از سیره‌ی اهل بیت (ع)، شاهد تحول احوال و تقلّب دل‌ها به احسن الحال باشیم.
سالی که گذشت فراز و نشیب های فراوانی را با خود به همراه داشت و شکل گیری جبهه جهادی سلامت در مقابله با یکی از بزرگترین تهدیدهای بشری را شاهد بودیم و آحاد مردم ضمن مشارکت آگاهانه و همراهی کم نظیر، نظاره گر تلاش ایثارگرانه متولیان و متصدیان علوم پزشکی و نظام سلامت بودند که بدون تردید این خدمات جهادی در تاریخ بهداشت و درمان ماندگار خواهد بود.
به لطف خداوند، جامعه‌ی دانشکده خمین نیز در سال ۱۳۹۹، با همه‌ی دشورای‌ها و تنگناهای موجود، توانسته است با تلاشی مضاعف و همتی مثال‌زدنی برای تحقق اهداف متعالی خویش در راستای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، اعتلای علمی و فرهنگی، رشد و بالندگی و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به جامعه گام‌های بلندی بردارد و به موفقیت‌های چشمگیری دست یابد و با تمام قوا و امکانات، در کنار دیگر نهادهای کشور برای مقابله و مهار اپیدمی کرونا ایستاده است و می‌کوشد.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت و ادای احترام به همکاران سخت کوش دانشکده علوم پزشکی خمین فرا رسیدن نوروز باستانی 1400 را به همگان تبریک عرض می نمایم.
امیدوارم که در این ایام پایان سال و تعطیلات نوروزی با رعایت هوشمندانه اصول پیشگیری از ابتلای به کرونا شاهد توفیقات بیشتر و بهبود شرایط در سال جدید باشیم.