پیام قدردانی سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین از فعالان طرح سلامت نوروزی

دکتر جواد جواهری سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در پیامی از زحمات دست اندرکاران طرح سلامت نوروزی دانشکده تقدیر کرد.
پیام قدردانی سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین از فعالان طرح سلامت نوروزی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در این پیام آمده است:

همت وعزم استوار تمامی همکاران در عرصه سلامت که با فداکاری و ایثار در جهت پیشرفت اهداف عالی حوزه سلامت تلاش می نمایند ، قابل تقدیر وستایش است .

اینجانب  ضمن عرض تبریک مجدد فرارسیدن سال نو، برخود لازم می دانم از زحمات یکایک همکاران محترم که در ایام تعطیلات نوروزی 1398 زمان استراحت خود را وقف خدمت رسانی به مردم عزیز کشورمان نموده اند تشکر نمایم. بویژه کارکنان مرکز فوریتهای پزشکی که با تلاش شبانه روزی خود یاری گر مددجویان بوده، کارکنان حوزه بهداشت و غذا و دارو که با زحمات بی وقفه، بستری ایمن برای مسافران نوروزی و شهروندان فراهم نموده و کارکنان خدوم معاونت درمان و بیمارستان که نهایت سعی خود را برای ارائه خدمات به بیماران و آحاد جامعه بکار بستند.

بدینوسیله ضمن عرض خداقوت به همکاران ارجمند در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی از تلاش های شما عزیزان در کلیه مراکز تابعه دانشکده در نوروز ۹۸ قدردانی می نمایم؛ سلامتی، عزت و توفیق روزافزون شما در راه خدمت به مردم شریف کشور را از خداوند منان خواستارم.

امید است در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب به سال رونق تولید مزین گشته، شاهد تلاش روز افزون عزیزان برای ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان عزیز باشیم.