پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت 13 آبان

پیام دکتر دیده دار سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت 13 آبان
پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت 13 آبان

دکتر مجتبی دیده دار: حضور ملت بزرگ ایران در راهپیمایی ها و سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» نشان از عزت و ایستادگی ملت رشید و بزرگی است که همواره آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری را دنبال کرده و با استعانت از خداوند متعال در برابر تمامی توطئه ها استوار خواهند بود.

به گزارش  روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین ، سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین با انتشار پیامی همزمان با  یوم الله سیزدهم آبان، ضمن اشاره به اهمیت این روز در تاریخ انقلاب اسلامی، از دانشگاهیان علوم پزشکی خمین برای شرکت در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان دعوت کرد.

در متن پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین آمده است:

بسمه تعالی

۱۳ آبان روز استکبار ستیزی و به ذلت کشیدن دشمنان ددمنش توسط دانش آموزان و دانشجویان ایران زمین است و این روز یادآور خاطرات صفوف به هم پیوسته و مستحکم فرزندان انقلابی این دیار در شکستن دیوار استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار است.

آبان ماه در حافظه تاریخی ملت ایران یادآور رخدادهای مهم و آموزنده ‌ای است که هر یک سرفصل نوینی در تاریخ استکبارستیزی به شمار رفته و ۱۳ آبان به عنوان استراتژی جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی  به شمار می رود.

استکبار جهانی و در راس آن آمریکا جهانخوار، ۴۰ سال است که می کوشد با توطئه های گسترده در راستای ضربه زدن به نظام اسلامی گام بردارد، اما حضور مردم در زمینه های مختلف موجب شده تا تمامی این توطئه ها یکی پس از دیگری شکست بخورد.

در پایان به نمایندگی از جامعه دانشکده علوم پزشکی خمین این روز بزرگ را گرامی می‌دارم و از همه دانشجویان و اساتید توقع دارم که با تلاش بیشتر در راه علم اندوزی و دانش افزایی پرچم استبداد و استکبار ستیزی را بر افراشته نگاه دارند.