پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته اطلاع ایدز

دکتر جواد جواهری در پیامی به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز و روز جهانی مبارزه با ایدز خواستار مشارکت کلیه ادارات، نهادها، دانشگاهیان، سازمان های مردم نهاد، اصحاب رسانه، هنرمندان و عامه مردم در مبارزه با بیماری ایدز شد.
پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته اطلاع ایدز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در این پیام آمده است :

هفته اطلاع رسانی ایدز (8 لغایت 14 آذر) همه ساله فرصت مغتنمی است جهت بازنگری سیاست ها، استراتژی ها و برنامه های کنترل همه گیری اچ آی وی و جلب مشارکت همگان در این خصوص.

آموزش و اطلاع رسانی در زمینه اچ آی وی و ایدز به عنوان یکی از استراتژی های برنامه کشوری پیشگیری و کنترل این بیماری می باشد و کاربردی ترین روش برای پیشگیری از بروز این بیماری ارتقای آگاهی و بهبود نگرش می باشد و رسیدن به سرمنزل مقصود بسیج تمامی ظرفیت ها را می طلبد.

شعار امسال روز جهانی ایدز "برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش اچ آی وی می دهم"

بر تشخیص زودهنگام بیماری و بهره مندی از زندگی با انجام پروتکل های درمانی در افراد مبتلا، از بین رفتن انگ بیماری در جامعه و کاهش سرعت انتشار ویروس اچ آی وی در جامعه تاکید دارد.

امیدواریم با توجه هرچه بیشتر به بیماری ایدز و اعمال حمایت‌های روانی، اجتماعی و مادی از افرادی که با ویروس اچ آی وی زندگی می‌کنند، بتوانیم با در اختیار قرار دادن خدمات سلامت مورد نیاز آنان در شهرستان، باعث کاهش نگرش های منفی و غیرعلمی و تبعیض علیه آنان، کاهش موارد ابتلا جدید به عفونت اچ آی وی و کاهش مرگ ناشی از بیماری ایدز شده و کمیت و کیفیت خدمات پیشگیری، درمان و مراقبت از اچ آی وی را در مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان بهتر از قبل توسعه داده و ارتقا بخشیم.