پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز پرستار

دکتر جواد جواهری در پیامی فرارسیدن سالروز میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری شهرستان خمین تبریک گفت و از زحمات ایشان در خدمت رسانی به بیماران تقدیر کرد.
پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در این پیام آمده است:

مقام معظم رهبری (مدظله العالی):

« فرهنگ جامعه، باید اهمیت کار پرستار و دشواری آن را بشناسد »

پرستار، عجب واژه آشنایی است کلمه ای که ناخودآگاه هر شنونده ای را به یاد آرامش و سلامتی و به یاد شخصی می اندازد که در لحظات سختی و ناراحتی یاری رسان ماست. انسان های بی ادعایی که به معنای واقعی کلمه خالصانه کار می کنند تا بیماران سلامتی خود را باز یابند و حضرت_زینب (س) مقام پرستار را در دشت کربلا چنان اعتبار بخشید که امروز، روز پرستار به زادروز آن بانوی بزرگ، شکوه و عظمت یافته است.

اینجانب سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری شهرستان خمین تبریک عرض نموده و از تلاش های بی دریغ تان در خدمت به مردم خصوصا شهروندان زادگاه امام راحل تقدیر و تشکر می نمایم. موفقیت روز افزون شما را از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.