پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار طی پیامی فرارسیدن ایام الله دهه ی فجر و سالگرد پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

دهه مبارک فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلی شکوهمند حماسه جاودان ملتی است که با انقلاب اسلامی، اعجازی بزرگ رقم زدند و برگی زرین در خاطر همه انسان‌های وارسته و آزادیخواه جهان گشودند که طنین‌انداز پیروزی اراده ملتی بزرگ بر استبداد و ظلم، در سراسر جهان شد.

روز آغازین این دهه، 12 بهمن ماه، روز ورود زعیم آگاه، حضرت امام خمینی(ره)، به کشور آغازگر عصری ست که نوید رهایی از ظلمت و پیروزی حق علیه باطل است. امامی که با رهبری داهیانه ی خود انقلاب اسلامی مردم را به سرانجامی پربار رهنمون ساخت.

چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی نشان دهنده بلوغ این حادثه عظیم در جهان اسلام و به ویژه در جزیره امن ایران اسلامی است، ملتی که در این سالهای پر فراز و نشیب با توکل بر قادر متعال و تبعیت از ولایت فقیه، پرچمدار استقامت و پایمردی و استکبارستیزی در جهان بوده‌اند .

امسال در حالی به استقبال سالروز بهار انقلاب می رویم که کشور عزیزمان درگیر مبارزه با ویروس کرونا است و حفظ سلامتی جامعه و کنترل این بیماری سبب شد تا امسال روز 22 بهمن را نتوانیم همچون سال های گذشته با شکوه و پر افتخار به رخ جهانیان بکشیم  اما بر خود لازم می دانم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر و ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به رهبر معظم انقلاب و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و همه فجر آفرینان و شهیدان انقلاب را گرامی داشته و این روزهای پر افتخار را به اساتید محترم ، دانشجویان عزیز و همکاران پر تلاش در مجموعه دانشکده علوم پزشکی خمین تبریک عرض می نمایم.