پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین با صدور پیامی فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در این پیام، دکتر مجتبی دیده دار تقارن هفته ایثار و استقامت با ماه پیروزی خون بر شمشیر را الگو پذیری کربلای ایران اسلامی از نهضت سرخ عاشورا برشمرد.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درخت تنومند انقلاب شکوهمند اسلامی که با خون پاک هزاران شهید و جانفشانی و جانبازی‌های زنان و مردان این سرزمین آبیاری شده و امروزه به الگویی تمام عیار برای آزادی خواهان منطقه و جهان تبدیل شده و چشم امید ملت‌های مظلوم و ستم دیده به این خطه دلاور خیز دوخته شده، بی شک مدیون ایثارگری‌های مردان مردی است که در طول هشت سال دفاع جانانه و مقدس از تمام هستی خود گذشتند و اجازه ندادند حتی یک وجب از این خاک مقدس زیر یوغ استعمارگران و غاصبان بماند.

تاریخ به خوبی گواهی خواهد داد که رشادت‌ها و از خود گذشتگی‌های مردان و زنان و جوانان و پیران این خطه با پیروی و الگو پذیری از نهضت سرخ عاشورا و خط سبز ولایت جلوی زیاده خواهی‌ها و یاوه گویی‌های ابرقدرت‌ها را گرفته و اجازه داشتن حتی ذره‌ای چشم طمع به دشمنان تا بن دندان مسلح را نداده است.

از زمانی که بیماری کرونا به کشور ما وارد شد، همه دغدغه خادمان سلامت برطرف نمودن غبار بیماری از چهره مردم عزیزمان می باشد.

در این روزها شاهد صحنه ها و رشادت هایی بودیم که کلمات قادر نیستند حق آن را ادا نمایند. این رشادت ها ی امروز مدافعان سلامت یادآور 40 سال قبل در دفاع مقدس ، زمانی که خط های دشمن شکسته شد و تعداد زیادی از عزیزان جان برکف ما همچون برگ بر زمین ریختند.

این روزها ایثار و از خود گذشتگی کادر بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی خمین  یادآور خاطرات آن روزهای هشت سال دفاع مقدس می باشد . یاد آور خاطره سربازان  دلاوری که ماسک خود را برداشت و به دهان رزمنده ها و مردمان  مجروح گذاشت وخود شیمیایی شد.

امروزه قدرت و اقتدار ایران اسلامی درمنطقه و جهان به نقطه‌ای رسیده است که استراتژیست‌های بزرگ، جمهوری اسلامی ایران را مهمترین بازیگر بین المللی قلمداد می‌کنند و بر این باورند که هیچ منازعه و مناقشه‌ای در منطقه بدون حضور ایران حل نخواهد شد.

امروزه ما باید با برنامه ریزی درست و فرهنگ سازی مناسب این فرهنگ غنی و ماندگار ایثار و شهادت را به جوانان و نوجوانان و حتی نسل‌های آینده انتقال داد و این میراث عظیم و ماندگار را به عنوان ویترینی از رشادت‌ها و فداکاری‌ها به همگان  به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان شناساند و البته وظیفه مسئولان و متولیان امور فرهنگی و هنری در این راستا بس سنگین و تاثیر گذار است.

سی ویکم شهریورماه یادآور پایداری، استقامت، رادمردی و رشادت‌های شهیدان، جانبازان و ایثاگران و نماد اتحاد و همدلی همه ملت بزرگ و عظیم ایران اسلامی برای مقابله با ابرقدرت‌ها و شیاطین بزرگ است و این واقعه مهم تا همیشه تاریخ به عنوان حماسه‌ای ماندگار ثبت خواهد ماند و بر تارک ایران اسلامی خواهد درخشید.

اینجانب هفته دفاع مقدس را به رهبر فرزانه انقلاب، دولتمردان، خانواده معظم و معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و مردم شهید پرور شهرستان خمین  تبریک عرض می‌کنم .

امیدوارم با عنایات ویژه حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای داهیانه رهبر فرزانه انقلاب عزت، سربلندی و توسعه همه جانبه ایران اسلامی بیش از پیش محقق شود و همه مردم و مسئولان نظام در راه پاسداشت ارزش‌ها و پاسداری از راه پر افتخار شهدا، ایثارگران و آزادگان سرافراز ثابت قدم باشند.