پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته ناجا

دکتر مجتبی دیده دار طی پیامی هفته نیروی انتظامی را به همه سبزپوشان خدوم نیروی انتظامی تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین، متن این پیام بدین شرح است:

"النِعمَتانِ مجهولتان الصّحة والأمان"

تندرستی و امنیت دو نعمت ناشناخته اند» پیامبر اکرم(ص)

مقوله سلامت و امنیت دو گوهر گرانبهایی است که ارزش آن دو بر کسی پوشیده نیست و در همه اعصار و در همه کشورهای جهان این دو نعمت از اهمیت ویژه ای برخوردارند، و از شروط توسعه یافتگی هر جامعه ای به حساب می‌آیند.

امروز در کشورهای اسلامی از جمله ایران که از هر سو مورد هجمه دشمنان قرار گرفته است، اهمیت امنیت پایدار، به ویژه در مبارزه با  عوامل ایجاد کنده ناامنی و برهم زنندگان نظم عمومی مضاعف شده است.

اهتمام جدی نیرو‌های مقتدر و  دلسوز انتظامی در کنار سایر نیروهای مسلح برای محافظت از مردم به‌ ویژه مدافعان سلامت، بیماران و مقابله با افرادی که به هر شکلی درصدد خدشه دار کردن نظم و امنیت مردم هستند، ستودنی و شایسته تجلیل و تقدیر است.

اینجانب، ضمن تبریک هفته پرشکوه و عزتمند نیروی انتظامی بر حافظان نظم و امنیت جامعه، فرصت را مغتنم شمرده و از تلاش مقتدرانه و قاطعانه نیروهای فداکار و ایثارگر انتظامی شهرستان خمین به ویژه در نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جامعه همپای بازرسان بهداشتی و همچنین مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، بسیار سپاسگزارم و برای این نیروهای فداکار و فرماندهان شجاع  از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون، سلامتی و بهروزی مسئلت می نمایم.