پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته بیمه سلامت

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با صدور پیامی هفته بیمه سلامت را تبریک گفت.
پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته بیمه سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر دیده دار رئیس دانشکده در پیامی هفته بیمه سلامت را تبریک و از زحمات کارکنان این سازمان تقدیر نمود.

متن پیام به این شرح است:

هفته بیمه سلامت همزمان با سوم آبان سالروز تصویب قانون بیمه همگانی فرصت مغتنمی است برای تبیین اقدامات، فعالیت ها و سیاست های حوزه سلامت و دستاوردهای ارزشمند آن به مردم.

اقدامات سازمان بیمه سلامت پس از اجرای طرح تحول سلامت و پوشش بیمه ای جمعیت فاقد بیمه درمانی و حرکت به سمت الکترونیکی شدن خدمات به منظور افزایش شفافیت، سرعت، دقت و از بین بردن هم پوشانی بیمه ای قابل تقدیر است، بیمه به عنوان یک فرهنگ اجتماعی باید در بین همه اقشار جامعه ترویج پیدا کند و بیمه سلامت رکن اساسی و تعیین کننده این فرهنگ سازی است.

اینجانب ضمن قدر دانی از تلاشهای ارزنده کارکنان خدوم بیمه سلامت استان مرکزی و شهرستان خمین که به ویژه درایام شیوع بیماری کووید ۱۹ از ابتدا در کنار مجموعه دانشکده، مدافعان سلامت و مردم عزیز باعث دلگرمی بودند، هفته بیمه سلامت را به  این عزیزان، خانواده محترم بیمه شدگان این سازمان، موسسات تشخیصی درمانی و کارکنان این مجموعه تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون همه این عزیزان را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می نمایم.