پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته بسیج

بسیجی گل سرخی است که در بوستان عشق جوانه میزند ، بالنده میشود و عطر شهادت را برای سرمستی در عالم می پراکند تا حقیقت و عدالت وکمال را عینیت بخشد.

هفته بسیج، بزرگداشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی و سرافرازی این سرزمین صورت گرفته  است، گمان درستی نیست اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی بدانیم .

بسیج، فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص  امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته  و در ملت های مسلمان رشد کرده است. هوشمندی و تدبیر ارجمند حضرت امام خمینی (ره) و عدالت خواهی میلیون ها انسان با ایمان، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.

برای همگان روشن است که در هر مجموعه منظم و هدفمند، افزون به پیشرفت و اجزاء هماهنگی و هم گرایی میان آنان نیز ضروری است تا خواسته های مجموعه تحقق یابد. فراگیر شدن تفکر بسیجی که همان اخلاص، ایمان به هدف، بالندگی و رشد آفرینی است در ذهن همه افراد جامعه، حرکتی هم سو  را به دنبال دارد. دستاوردهای علمی، فعالیت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و پیشرفت های نظامی هر کدام بخشی از بدنه جامعه را ترمیم  و تکمیل می کند  ولی  روح حاکم بر تمام بخش ها، تفکر بسیج، ارتباط نا گسستنی میان اجزای نظام  اسلامی را رقم می زند چرا که یکپارچگی اعضای گوناگون جامعه، ناشی از یگانگی آنها ست.

هفته مبارک و فرخنده بسیج فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان های بلند حضرت روح الله و بیعتی دوباره با بزرگ بسیجی دلاور خلف صالح حضرت امام، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است که نوای دلنشین و عاشقانه اش را با گوش جان شنیدیم، او که در خاکی افلاکی به گستره تاریخ انسان در برابر تمامت استکبار قد علم کرد و پرچم خونین فتح را بر گلدسته های غریب مسجد لاله ها بر افراشت و او که ما را گفت:

بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند.

این جانب نیز بر خود لازم دانستم ضمن ابلاغ پیامی، این هفته را به تمامی بسیجیان غیور به ویژه بسیجیان جامعه پزشکی خمین، شهر یکهزار شهید و زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تبریک عرض نمایم و امیدوارم با اجرای طرح قرارگاه جهادی سلامت محله محور شهید سلیمانی با مشارکت بسیجیان عزیز در کنترل بیماری کووید 19 موفق و برگ زرینی دیگر در این حرکت جهادی و بسیج گونه رقم زده شود.

دکتر مجتبی دیده دار

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین