پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز ملی شورا ها

همزمان با روز ملی شوراها:

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین :شوراها نمادی از خدمت صادقانه و مبتنی بر مشورت و مشاوره

دکتر مجتبی دیده دار  رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین، طی پیامی فرا رسیدن روز ملی شوراها را تبریک گفت. در این پیام آمده است :

نهم اردیبهشت ماه در تقویم کشورمان همواره یادآور اهمیت و جایگاه یکی از مسائل مهم و ارزشمند در گستره زندگی اجتماعی یعنی همفکری و مشورت است و دین مبین اسلام نیز که مکتبی جامع می باشد بر اهمیت این موضوع تاکید فراوان نموده است.

نهم اردیبهشت، سالروز تاسیس شوراهای اسلامی همواره به عنوان روزی مهم در تقویم کشورمان یاد خواهد شد و شوراها نیز به عنوان نمادی از خدمت صادقانه و مبتنی بر مشورت و مشاوره و با اتکاء به نظرات تمامی آحاد جامعه بدون شک تمام توان خود را در مسیر رفع مشکلات مردم بکار بسته اند.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن این روز خجسته و قدردانی از تلاش های تمامی فعالان این عرصه، که در این ایام با توجه به شیوع بیماری کووید19 این دانشکده را به صورت ویژه  در تمامی امور  یاری رسانده اید کمال تشکر را دارم و توفیق این عزیزان را در راستای انجام رسالت مهمی که بر عهده دارند از درگاه خداوند متعال خواستارم.