پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز جهانی بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار طی پیامی روز جهانی بهداشت را گرامی داشت .

متن پیام به شرح ذیل است:

با صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و خاندان مطهر ایشان

سلامتی یکی از بزرگترین نعمتهای الهی است که خداوند متعال به بندگان خود عطا نموده است و  نیاز مبرم همه انسانها در طول زندگی می باشد.

مقوله سلامت همواره بعنوان یکی از مبانی مهم در توسعه کشور مد نظر قرار گرفته است که هر ساله هفتم آوریل مقارن با 18 فروردین با نام روز جهانی بهداشت نامگذاری شده است که شعار امسال"سال جهانی مدافعان سلامت" است.

باید بدانیم که انسان سالم، محور توسعه پایدار بوده و ضامن این توسعه، سلامت آحاد جامعه می باشد و این امر خطیر با احساس مسئولیت و مشارکت همگانی  میسر خواهد بود، همانگونه که در مقابله با کروناویروس عزم ملی و همکاری آحاد جامعه نیاز اصلی و اساسی محسوب می شود.

خوشبختانه در شهرستان خمین  شاهد هماهنگی همدلی، همکاری و همیاری در بین سازمان ها و همچنین بین مردم عزیز و مسئولین اجرایی هستیم که بی شک در پیروزی در نبرد با این ویروس تاثیر بسزایی دارد و از سوی دیگر با توجه به وجود زیرساختهای مناسب در عرصه سلامت که طی سال اخیر در شهرستان ایجاد شده است آمادگی کامل نظام سلامت شهرستان در کنترل این بیماری وجود دارد ولی برای حمایت همگانی از مدافعان سلامت همچنان بر رعایت اصول بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، غربالگری بیماری و بیماریابی تاکید می کنیم.

همانگونه که بارها به این نکته تاکید کرده ایم که " ما در جنگ هستیم و دشمن را نباید ضعیف پنداشت لذا در شهرستان با تمام توان و قوا در جنگ با ویروس کرونا هستیم و تا شکست نداده ایم، آسودگی نخواهیم داشت " لذا انتظار همکاری مردم در رعایت توصیه های بهداشتی و اجرای دستورالعمل های وزارت بهداشت  که توسط همکارانم در شهرستان انجام می شود را داریم.

از سوی دیگر این روز فرصت مناسبی برای شناساندن توانمندی ها و زحمات شبانه روزی، صادقانه و خالصانه همکارانم بعنوان ارائه دهندگان خدمات سلامت می باشد که بر خود وظیفه می دانم از این ایثارها و تلاشهای عزیزانم صمیمانه تشکر نمایم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت به همه خادمین بخش سلامت کشور به ویژه مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خمین، با امید به ساختن جهانی عادلانه تر و سالم تر با دسترسی به پوشش همگانی سلامت از خداوند متعال سلامتی، عاقبت به خیری و توفیقات روزافزون را برای همگان مسئلت می نمایم.

دکتر مجتبی دیده دار

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین