پیام تبریک رییس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته امامت و ولایت

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پیامی عید سعید قربان و غدیر خم، عید ولایت و امامت را تبریک و تهنیت گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین  دکتر مجتبی دیده دار در متن این پیام آورده است:

عید قربان زیبا ترین جلوه بندگی و خضوع خالصانه در برابر خداوند و یاد آور خاطره جاودانگی بندگی و ایثار است، عید نزدیک شدن دل هایی است که به قرب الهی رسیده اند و در مسیر قرب الهی با گذشتن از دلبستگی ها و گردن نهادن بی چون و چرا در برابر امر خدای متعال ، در زمره صابران و بندگان حقیقی راه یافته‌اند.

آنجا که در عرفات به شناخت می رسد و در مشعر به شعور الهی و در منا، رهایی از تعلقات دنیوی و رسیدن به عشق و قرب الهی را آرزو می کند.

و در این میان غدیر عید کمال دین، سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیر المومنین علیه السلام است.

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

غدیرخم، نقطه عطف ژرف‌اندیشی پیامبر خاتم (ص) برای قوام جامعه نوپا و نهال دیانتی بود که جامعه مسلمان آن روز را دعوت به عقلانیت، اعتدال و پویایی کرد. روز غدیر، راه رسیدن به سعادت و تکمیل دین و چگونه زیستن را معنا داد.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ولایت، فرا رسیدن عید سعید غدیرخم را محضر حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) و نائب بر حقش امام خامنه ای (مدظله العالی) و نیز کلیه مدیران، کارکنان و اساتید و تمامی مدافعان سلامت دانشکده علوم پزشکی خمین و مردم شریف شهرستان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان عاقبت به خیری، کامیابی و سلامتی را خواستارم.

در این ایام مبارک از همشهریان عزیز تقاضا دارم خادمان و مدافعان سلامت را که این روزها در میدان مبارزه با بیماری کرونا ایثارگرانه می کوشند، از دعای خیر بهره مند سازند تا به یاری خداوند متعال هرچه زودتر شاهد عید بزرگ سلامت و رهایی از این ویروس عالم گیر باشیم. انشالله

دکتر مجتبی دیده دار

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خمین