پیام تبریک رییس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز جهانی معلولین

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین فرا رسیدن سوم دسامبر برابر با سیزدهم آذر ماه، با عنوان روز جهانی معلولین را تبریک گفت.

دکتر مجتبی دیده دار  اظهار داشت: روز جهانی معلولان فرصتی مغتنم برای ظهور و بروز شایستگی های افرادی است که هم در عمل و هم در اندیشه ثابت کردند معلولیت محدودیت نیست و با وجود برخی نقص عضو ها، اما با برخورداری از اراده راسخ و پولادین می توان به قله های افتخار و امید رسید.

وی گفت: هدف اصلی و اساسی گرامی داشتن این روز، افزایش درک افراد درسراسر جهان، از مشکلات و چالشهای افراد معلول و حمایت از آنها در جهت افزایش اعتماد به نفس و دفاع از حقوق آنها و نیز تاکید بر ایفای نقش و مشارکت تک تک این افراد در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان افزود: اینجانب از سوی خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی خمین این روز را به تمامی معلولین به ویژه همکاران معلول شاغل در دانشکده تبریک گفته و حضور پر برکت آن ها  در جامعه را ارج می نمایم. برای تک تک این عزیزان و دست اندر کاران خدمت رسانی به این جامعه پر افتخار آرزوی توفیق، عزت و سربلندی دارم.