پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت هفته وحدت

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین طی پیامی  اهانت به ساحت مقدس پیامبر (ص) را محکوم و میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین متن پیام دکتر مجتبی دیده دار بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم سلام

بی شک آن زمان که خدواند سبحان در دایره امکان، خلقت آخرین حلقه ی انبیاء ، مایه مسّرت اولیاء و غایت آمال اوصیاء، محمد مصطفی (ص) را رقم زد، زمین، آسمان و تمامی کائنات به احترام وجودش کلامی جزء فتبارک الله احسن الخالقین بر زبان نیاوردند.

نامگذاری ۱۲ الی ۱۷ ربیع الاول به نام هفته وحدت که برخواسته از اندیشه بلند و تفکر آزاداندیشی و وحدت آفرین حضرت امام (ره) است تجلی اتحاد و وحدت دشمن شکن امت اسلام در برابر استکبار و در حقیقت خنثی کننده توطئه های نفاق افکنانه آنان است. در این هفته است که روح اخوت اسلامی درپیکره اجتماع، بیش از پیش زنده می شود.

اینجانب خجسته زاد روز حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و هفته وحدت و همچنین میلاد مسعود و فرخنده امام جعفر صادق (ع) ششمین ستاره درخشان آسمان امامت و ولایت را به تمامی مسلمین و بویژه مردم متدین شهرستان خمین و همچنین همکاران تلاشگر عرصه سلامت تبریک عرض می نمایم، امید است همگی در زیر پرچم یگانگی و وحدتی که خاتم النبیین (ص) برای همیشه تاریخ بر افراشته ،در قالب یک امت واحده حرکت کرده و میهن اسلامی  را به نمادی از وحدت تبدیل کنیم و در امر خطیر خدمت رسانی به مردم و ارتقای بیش از پیش در عرصه سلامت توفیق داشته باشیم.

اینجانب در پایان ضمن محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام؛ حضرت محمد صلی‌الله علیه و آله اعلام می‌کند که این‌گونه توهین‌های پی در پی که به بهانه واهی آزادی بیان در کشور فرانسه و توسط رئیس جمهور اسلام‌ستیز آن انجام می‌شود نه‌تنها جایگاه رفیع دین اسلام  و پیامبر عظیم الشانش را مکدر نخواهد کرد بلکه سبب محکم‌تر شدن اتحاد مسلمانان دنیا حول محور مقام خاتمیتش خواهد شد.