پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت مبعث حضرت محمد (ص)

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پیامی مبعث حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص) را به مجموعه بهداشت و درمان خمین تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین متن پیام دکتر مجتبی دیده دار به این شرح است :

"بسم الله الرحمن الرحیم"

بیست و هفتمین روز از ماه رجب، هنگامه اعلان نبوّت، روز مجد و شرف، روز طلوع سعادت و عزت بشریت و روزی است که بزرگ‌ترین معلم عالم بشریت برانگیخته شد و با نور قرآن الفبای رحمت و رستگاری و سعادت را به انسان آموخت.

در این ماه خداوند یکتا نعمت بعثت را بر آخرین فرستاده خویش، فخر کائنات و گنجینه اسرار الهی ارزانی داشت و آن را وسیله‌ای برای هدایت انسان از ظلمات و تاریکی به سوی نور قرار داد و سرآغاز راهی شد تا انسان به سوی توحید، معنویت، عدالت و کرامت طی طریق کند.

در موسم زیبای بعثت و آغاز بارش آیات رحمانی با بیان زیبای «اقرا باسم ربک» زمین مرکز ثقل آفرینش شد و محمد(ص) بزرگترین معجزه عالم هستی و مقدمه‌ای برای سعادت بشری گردید و وزش نسیم بعثت عطر خوش ارزش‌های اصیل دینی را در زمین جاری ساخت و شعله‌های فروزان سنت‌های جاهلی را به خاموشی گرایید.

اینجانب فرا رسیدن عید سعید مبعث، یادآور تجلی نور الهی بر وجود منور سید کائنات، حضرت محمد مصطفی (ص) را به همه مسلمانان و پیروان راستین نبوت به ویژه مردم شریف و متدین شهرستان خمین دانشجویان عزیز و همکارانم در حوزه های مختلف دانشکده تبریک عرض نموده، از درگاه ایزد منان عزت، سربلندی و سرافرازی روزافزون اسلام و مسلمین را مسئلت می نمایم.