پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز زن

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین  به مناسبت روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن پیامی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار در این پیام ضمن اشاره به فضایل حضرت فاطمه (س) و بهره گیری از معنویت وجود آن حضرت این روز فرخنده را تبریک گفت:

میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم اخلاق و قله رفیع فضائل صدیقه کبری،حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر و سالروز ولادت بنیانگذار جهموری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) را به شما همکاران گرامی و خانواده های محترمتان تبریک عرض نموده وسلامت ودوام توفیق همه بانوان دانشگاهی اعم از استاد، کارمند و دانشجو، را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نمایم.

بی تردید انتخاب میلادحضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیزومسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این "آینه خدای نما"بنگریم و"فاطمی شدن" را به مجاهدت طلب کنیم و بااخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه تر گردیم.

اینجانب مجدداً ضمن تبریک این روز به تمام مادران و همسران سرزمینم، به خصوص همکاران شاغل در بخش ها و مراکز بهداشتی و درمانی از پرستاران و پزشکان و دیگر زحمتکشان کادر درمان که غریب به یک سال است درگیر ویروس منحوس کرونا هستند تا دیگر همکاران زحمتکش واحدها و معاونت های دیگر  از جمله بهورزان، ماما و هوشبر، اتاق عمل، رادیولوژی و ... از همراهان و همسران آنها که در این مدت عاشقانه این بحران پیش آمده را مدیریت کردند، تقدیر و تشکر می نمایم.