پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز دانشجو

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پیامی فرارسیدن ۱۶ آذرماه روز دانشجو را به همه دانشجویان دانشکده تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین متن پیام دکتر مجتبی دیده دار بدین شرح است:

شانزده آذر جلوه ای روشن از مقاومت،‌ استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی دانشجویان است که نقطۀ عطفی در تاریخ مبارزات سیاسی ملت آزادی خواه ایران شد. ۱۶ آذر یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

قشر دانشجو و دانشگاهی نیروی فعال و پویای هر جامعه و بازوی توانمند علمی هر کشور محسوب می شود، بگونه ای که امام راحل عظیم الشان (ره)، دانشگاه را مبدا تحولات می دانستند و رهبر معظم انقلاب نیز به دفعات بر لزوم آگاهی سیاسی دانشجویان و مشارکت آنان در مدیریت جامعه تاکید ورزیده اند.

دانشجویان گرانقدر ایران اسلامی؛ به مثابه وجدان بیدار، خردمند، پرسشگر و سرشار از ایمان به شمار می روند که به عنوان مغز متفکر جامعه می توانند جامعه را به مسیر پیشرفت و تعالی رهنمون سازند و گام های مهم و استواری را در راه توسعه و پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی بردارند و با ایجاد زیرساخت های لازم، حضور پررنگ تر ایران عزیز در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را رقم بزنند.

اینجانب فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را به کلیه دانشگاهیان کشور به ویژه دانشجویان و استادان پرتلاش دانشکده علوم پزشکی خمین  و به همه کسانی که قلبشان برای سربلندی این ملت و آزادی و پیشرفت این کشور می تپد تبریک عرض می کنم و امیدوارم که همگی در کنار هم بتوانیم نقشه راه ایران عزیز را به سوی سعادت و آزادی و سربلندی سوق دهیم و از درگاه خداوند متعال برای جامعه دانشگاهی بویژه عزیزان دانشجو امید، عزت، سربلندی و تندرستی مسئلت دارم.