پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت روز جهانی اتاق عمل

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پیامی روز جهانی اتاق عمل را به سخت کوشان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده  علوم پزشکی خمین ، متن پیام « دکتر مجتبی دیده دار » بدین شرح است:

14 نوامبر در تقویم پزشکی جهان به نام روز جهانی اتاق عمل نام گذاری شده است. یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است. درباره اهمیت این رشته حساس، همین بس که فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است.

چه بسیار همکاران  خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل زندگی را به دیگران هدیه می دهند که  در دوران بحران فراگیر کرونا متخصصین مقتدر اتاق عمل و پرسنل فعال در این رشته با بهره‌گیری از علم و دانش به روز خود، در اتاق های عمل در درمان و مشاوره بیماران کرونایی، جهادی دیگر را به نام خود رقم زدند.

بر خود لازم می دانم، از تلاش های شبانه روزی کارشناسان اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی خمین به خصوص در این روزهای جنگ تمام عیار با کرونا ویروس، که از همان روزهای نخست به میدان نبرد آمدند و لحظه ای سنگر رشادت و ایثار را خالی نکردند تشکر و قدردانی نمایم.

باشد که با اتحاد، همدلی شاهد از بین رفتن این بیماری از زندگیمان باشیم.