پویش "من ماسک می‌زنم" گامی موثر در پیشگیری از کرونا

پویش

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: پویش مردمی من ماسک می‌زنم گامی موثر  در جهت پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا ویروس است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار با اشاره به رشد صعودی شیوع بیماری کرونا افزود: پویش مردمی من ماسک می‌زنم گامی در جهت پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا ویروس است و استفاده از آن در مکان‌های عمومی توصیه رهبر معظم انقلاب است که دلالت بر اهمیت ماسک زدن در پیشگیری از بیماری دارد.

وی با اشاره به ضرورت اجباری شدن استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی و سرپوشیده عنوان کرد: رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی یکی از ضرورت‌هایی است که باید به صورت جدی در شرایط کنونی مردم به ویژه همشهریان خمینی به آن توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به اهمیت استفاده از ماسک در کاهش ابتلا به بیماری کووید ۱۹ افزود: در صورتی که فرد مبتلا و فرد سالم هر دو از ماسک استفاده نکنند امکان ابتلا به این بیماری ۹۰ درصد گزارش شده است.

دیده دار ادامه داد: همچنین اگر فرد سالم و فرد مبتلا از ماسک استفاده کنند امکان ابتلا به کرونا ویروس به یک و نیم درصد کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: کرونا یک بیماری ویروسی است که با پیشگیری و رعایت قوانین معین شده بهداشتی می‌توان آن را مهار کرد و این موضوع با اهتمام تمامی مردم محقق می‌شود.