پذیرش 140 دانشجوی جدیدالورود در دانشکده علوم پزشکی خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین ، در سال تحصیلی جدید از پذیرش 150 دانشجو در این دانشکده  خبر داد و گفت: از این تعداد 90 نفر ورودی مهرماه و بقیه ورودی بهمن ماه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار در جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: در حال حاضر 430 دانشجو در 5 رشته پرستاری ، هوشبری ، اتاق عمل ، فوریت های پزشکی و مامایی در این دانشکده در مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول تحصیل  می باشند.

وی افزود : دانشجویان علوم پزشکی در طول تحصیل باید بتوانند کنترل عواطف، قدرت نه گفتن و تحمل نه شنیدن را پیدا کنند و به عنوان سفیران سلامت در مورد پدیده های پیرامون خود کنجکاو و محقق باشند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه گفت: رشته های علوم پزشکی همگی کاربردی و حرفه ای هستند که با سلامت انسان ها سر و کار دارد و برخلاف برخی رشته های دیگر که ممکن است رشته های ذوقی باشد، دانشجویان پزشکی باید با فراگیری تمامی جزییات خود را برای خدمت به همنوعانشان به علم روز مسلح کنند.

دکتر دیده دار افزود: برنامه ریزی و سازماندهی امور فرهنگی و فوق برنامه دانشکده، نظارت مستمر بر عملکرد و چگونگی اجرای فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه، بررسی و مطالعه لازم در خصوص آسیب شناسی فعالیت های فرهنگی دانشکده و برنامه ریزی برای گسترش و تعمیق ارزش های اسلامی و انقلابی در همه سطوح دانشکده  از جمله وظایف امور فرهنگی این واحد آموزشی می باشد.

وی در پایان اضافه کرد: ارتقای بینش فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و دینی دانشجویان، برگزاری اردوهای فرهنگی، زیارتی، سیاحتی، برگزاری گردهمایی ها، سمینارها و یادواره های فرهنگی و انواع مراسم گوناگون ملی و مذهبی به مناسبت های مختلف و غیره از دیگر فعالیت ها و وظایف این معاونت آموزشی است.