ورود یک دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس ۱۱۵خمین

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین از ورود یک دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس ۱۱۵خمین خبر داد.
ورود یک دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس ۱۱۵خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین علی صفدری گفت:  یک دستگاه آمبولانس مدل بنز اسپرینتر 315 به ارزش ریالی یک میلیارد 200 میلیون تومان تحویل ناوگان اورژانس ۱۱۵ خمین شد.

وی با اشاره به دارا بودن تجهیزات ICU و CCU در این آمبولانس افزود: این آمبولانس از برانکاردهای پیشرفته با امکان تعلیق برای حداکثر راحتی بیمار، دسترسی فوری به تجهیزات ثابت‌سازی و انتقال، جدا کردن کابین بیمار از محل نگهداری تجهیزات انتقال، سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند، افزایش سیستم های ایمنی و موتور دیزل با حداقل مصرف سوخت را از دیگر امکانات این آمبولانس برشمرد.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان گفت: با ورود این دستگاه آمبولانس در ناوگان اورژانس 115 خمین جمع آمبولانس های این مرکز به 7 دستگاه می رسد که با راه اندازی پایگاه جاده ای محور خمین - الیگودرز یک دستگاه در آن پایگاه مستقر خواهد شد.