واکسیناسیون 11 درصد از شهروندان خمینی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: واکسینه نمودن ۱۱ درصد از جمعیت شهرستان خمین بر علیه کووید ۱۹ باعث کسب رتبه اول در کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر ابوذر صباغی افزود:  با تلاش مدافعان سلامت معاونت بهداشتی حدود ۱۱ درصد از جمعیت شهرستان تاکنون بر علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه شده اند و خمین در شاخص پوشش جمعیت در رتبه اول دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور قرار دارد.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه کشوری ثبت نام واکسیناسیون کرونا تاکید کرد: جمعیت شهری که بالای 65 سال سن دارند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir و ثبت نام در این سامانه، طبق پیامک دریافتی که زمان مراجعه برای این عزیزان مشخص شده است، به مراکز واکسیناسیون برای دریافت واکسن مراجعه و واکسیناسیون در جمعیت روستایی بر اساس تماس تلفنی در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی انجام و نیاز به هیچگونه ثبت نامه نخواهند داشت.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین با تاکید بر این‌که سرعت واکسیناسیون به واکسن های تحویلی به دانشکده بستگی دارد، افزود  تاکنون 15 هزارو 500  واکسن (دوز اول و دوز دوم) در مجموعه شهرستان تحویل شده است که 14 هزار 500 دوز آن  تزریق شده است که امیدواریم با تحویل واکسن های بیشتر به ویژه ورود واکسن های ایرانی به چرخه تزریق که این امر آغاز گردیده است، بتوانیم به روند تزریق واکسن علیه کووید 19 سرعت بخشیم.