همایش وحدت حوزه و دانشگاه و محفل انس با قرآن در بیت قدیمی امام خمینی (ره) برگزار شد

همایش وحدت حوزه و دانشگاه و محفل انس با قرآن در بیت قدیمی امام خمینی (ره)

همایش وحدت حوزه و دانشگاه و محفل انس با قرآن کریم با حضور جیریایی قاری بین المللی در سالن همایش های  بیت قدیمی امام خمینی(ره) به میزبانی دانشکده علوم پزشکی خمین برگزار شد.
در این مراسم امام جمعه خمین با اشاره به سالروز شهادت آیت اله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه های علمیه و دانشگاه ها موجب ترویج الگو و مدل حکومت اسلامی در دنیا به ویژه کشورهای مسلمان می شود.

حجت الاسلام حسینی پورافزود: حوزه های علمیه و دانشگاه ها در حکومت اسلامی به یکدیگر وابسته هستند زیرا اهداف مشترک داشته و باید با همراهی برای افزایش اقتدار ایران اسلامی در همه زمینه ها از جمله علمی، اجتماعی، سیاسی و دینی حرکت کنند.

دراین مراسم جیریایی قاری بین المللی به تلاوت چندی از آیات قران کریم پرداخت.