هفت هزار و 725 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در خمین

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در شش ماهه اول سال 97 بیش از 7 هزار و 725 بازدید و نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی شهرستان خمین توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.
هفت هزار و 725 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر احمدی بازدید و نظارت بر اماکن عمومی را 4 هزار و 512 مورد عنوان کرد و افزود : تعداد 30 متخلف مواد غذایی به دادگاه یا تعزیرات حکومتی معرفی شدند و 255 اخطاریه بهداشتی جهت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف صادر شده است.

وی برخورد با 35 مورد از فروشندگان دوره گرد را یکی دیگر از فعالیت های این معاونت دانست و گفت :یک هزار و 845 کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز جمع آوری و معدوم شده است و 795 ساعت گشت های مشترک ویژه ماه مبارک رمضان و طرح تشدید انجام شده است .

رئیس مرکز بهداشت خمین تعداد کارت های بهداشتی صادر شده را 1هزار و 828 مورد عنوان کرد و گفت : 116 مورد تاییدیه بهداشتی و آموزش 191 نفر از اصناف مختلف در 5 دوره از کلاس های بهداشت عمومی اصناف و برگزاری 12 جلسه آموزشی جهت متصدیان اماکن و همکاران بهداشت محیط از دیگر فعالیت این مرکز بوده است.

دکتر احمدی در ادامه به 608 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی شهری و روستایی هم اشاره کرد و افزود: در شش ماهه نخست سال 217 مورد نمونه برداری شیمیایی از شبکه آب آشامیدنی شهری و روستایی انجام شده است که به همین منظور بیش از 14 هزار و 800 مورد کلر سنجی نیز انجام شده است.

وی در پایان با اشاره به 13 مورد بازدید از محل دفن زباله و زباله های عفونی شهرستان گفت: 7 مورد بازدید از کشتارگاه دام و طیور انجام شده و 185 پرونده به مراجع قضایی در خصوص دفع غیر بهداشتی کود حیوانی و فاظلاب ارجاع  شده است.