نصب و راه اندازی شبکه رادیویی دیجیتال در مرکز فوریت های پزشکی خمین

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین از نصب و راه اندازی 8 دستگاه بیسیم دیجیتال برای اولین بار در اورژانس 115 این شهرستان با اعتباری بالغ بر 250 میلیون ریال خبر داد.
نصب و راه اندازی شبکه رادیویی دیجیتال در مرکز فوریت های پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین علی صفدری با اشاره به اینکه این فناوری نوین با هدف خدمات رسانی بهتر و سریعتر در امداد رسانی به مصدومین و بیماران بوسیله  ارتباط سریع مرکز ارتباطات اورژانس و پایگاهها و آمبولانس های 115 صورت گرفته است، گفت: این اداره در سال جاری با اعتباری بالغ بر 200میلیون ریال اقدام به نصب دکل بیسیم 30 متری جهت پایگاهای جاده ای شهابیه و دربند نموده است.

وی در ادامه به انتقال دکل ارتباطی اورژانس 115 از ساختمان قدیم این مرکز به ساختمان معاونت درمان این دانشکده هم اشاره کرد و گفت: برای انتقال این دکل 80 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است که نصب و جابجایی این دکل نسبت به نصب دکل جدید 50 میلیون ریال صرفه جوی اقتصادی داشته است.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: در سال جاری تجهیزاتی از قبیل آنتن خودرویی، آنتن دکل و کانکتورهای مربوطه و منبع تغذیه جهت بیسیم های جدید با اعتباری بالغ بر 110 میلیون ریال هزینه شده است.

صفدری در پایان به نصب و راه اندازی به روز ترین دستگاه ضبط مکالمات برای نخستین بار در این مرکز هم اشاره کرد و گفت: در جهت ارتقای کیفیت کار و ارائه خدمات فوری، دستگاه ضبط مکالمه 8 کانال با قابلیت ضبط مکالمات صوتی و تلفنی هر کانال بیش از 526 ساعت (در مجموع بیش از 4 هزار ساعت) در مرکز 115 خمین نصب شده است که این دستگاه به پرسنل کمک می کند تا علاوه بر استماع مکالمات ضبط شده قابلیت هایی همچون گزارش گیری و جستجو در بین مکالمات ضبط شده و شناسایی تماس های مزاحم را برای خدمات دهی بهتر انجام دهند.

گفتنی است طی دو سال گذشته حدود یک میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون ریال جهت ارائه خدمات بهتر در بخش اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان خمین هزینه شده است.