نشست مشترک مدیران شبکه آفتاب و دانشکده علوم پزشکی خمین

در نشست مشترک مدیران شبکه آفتاب و دانشکده علوم پزشکی خمین راهکارهای رسانه ای برای ارتقای شاخص های سلامت در این شهرستان بررسی شد.
نشست مشترک مدیران شبکه آفتاب و دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش های صدا وسیمای استان مرکزی  در تولید و پخش برنامه های مختلف پزشکی در حوزه بهداشت و درمان گفت: صدا وسیما برای ترویج کارهای خیر در حوزه سلامت و همچنین گسترش مشارکت خیران تامین سلامت در استان، نقش مهمی ایفا کرده است.

دکتر جواد جواهری با تشریح عملکرد این دانشکده در 3 سال گذشته در بخش های بهداشتی درمانی وآموزشی گفت: این مرکز علاوه بر مردم شهرستان خمین به شهرهای هم جوار در استان های اصفهان و لرستان نیز خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کند.

وی  با اشاره به نقش تاثیرگذار رسانه ها در ارتقای شاخص های سلامت افزود:افزایش آگاهی های عمومی در کناراجرای طرح های پیشگیرانه می تواند شاخص سلامت را ارتقا دهد.

در ادامه مدیرکل صدا وسیمای استان مرکزی در این نشست با اشاره به اهمیت سلامت جسم و روح در ایجاد نشاط اجتماعی و توسعه همه جانبه گفت:یکی از رویکردهای اصلی شبکه آفتاب در برنامه سازی ، تولید برنامه های سلامت محور است.

دکتر امیر هوشنگ آذردشتی اجرای طرح های توسعه و تجهیزات مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان خمین را موجب افزایش رضایت مندی عمومی از خدمات نظام اسلامی دانست و گفت: شبکه استانی برای تولید برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی در حوزه سلامت آماده همکاری و مشارکت ، دانشکده علوم پزشکی خمین است.

مدیران شبکه آفتاب همچنین از طرح های در حال توسعه و اقدامات دانشکده علوم پزشکی خمین در بخشهای بهداشت و درمان بازدید کردند.