معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین منصوب شد

در مراسمی با حضور پرسنل دانشکده علوم پزشکی خمین سرکار خانم دکتر زهره عنبری به عنوان سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین معرفی شد.
معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست این دانشکده در این آیین با اشاره به اهمیت حوزه آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی گفت: در ارزشیابی جهانی رنکینگ  دانشکده ها، حوزه آموزش و پژوهش به عنوان یکی از شاخص های اصلی این ارزشیابی مورد توجه قرار می گیرد.

دکتر جواد جواهری افزود: پویایی حوزه آموزش موجب توسعه و پیشرفت یک جامعه می شود و با آموزش و تربیت درست دانشجویان می توان شاهد شکوفایی نسل آینده در حوزه سلامت کشور شد.

وی به فعالیت های معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین در این مدت هم اشاره کرد و گفت: این معاونت توانسته در حوزهای مختلف با تلاش تمامی همکاران موفقیت های بسیار خوبی را کسب کند که می طلبد با تلاش بیشتر و معرفی خانم دکتر عنبری به عنوان سرپرست  معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی بتوانیم این دانشکده را در سطح کشور به جایگاه اصلی خود برسانیم.

در ادامه این آیین سرپرست جدید معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی گفت: یک وجه و هدف  مشترک میان تمامی دانشکده های آموزشی در کشور تربیت و آموزش نیروی متخصص است.

دکتر عنبری افزود: دانشکده خمین در 5 رشته و با وجود 370 دانشجو می تواند خود را در مدت زمان کوتاه در سطح دانشکده های کشور به عنوان یکی از  دانشکده های پویا و خلاق معرفی کند.

وی با توجه به اهمیت آموزش در بین دانشجویان دانشکده های علوم پزشکی در سطح کشور گفت: کوچکترین کوتاهی ها در امر آموزش به دانشجویان می تواند باعث مشکلات بزرگتری در آینده در مراکز درمانی ما و برای مردم به وجود آورد پس توجه به این امر وظیفه همه ما را دوچندان خواهد کرد.

سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی در پایان گفت: باید  امکانات رفاهی و نشاط را در بین دانشجویان و فضای دانشکده افزایش داد تا دانشجو بتواند با فکر آزاد  فرایند آموزش خود را با روحیه ای شاداب و مغزی متفکر فرا گیرد.