مشکلات کادر درمان مانع خدمت رسانی مطلوب به بیماران نیست

فرماندار خمین گفت: کادر درمان با وجود مشکلات و محدودیت هایی که دارند در رسیدگی به بیماران و ارائه خدمات به آنان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده عمومی پزشکی خمین احمد طهرانی در آیین تقدیر از کادر درمان بیمارستان امام خمینی(ره) خمین افزود: تلاشگران عرصه سلامت با وجود همه مشکلات و دغدغه‌ها، روحیه نشاط خود را در این موقعیت حفظ کرده و با جدیت مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند.

وی اظهار داشت: پزشکان، پرستاران، کارکنان بخش اورژانس و سایر بخش‌های این بیمارستان  به خاطر بیماری کرونا روزهای پرمشغله ای دارند و به طور شبانه روزی برای بهبودی بیماران تلاش می کنند که زحمات آنها بر کسی پوشیده نیست.
طهرانی اضافه کرد: مردم با رعایت موازین و دستورالعمل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک برای مقابله با بیماری ویروسی کرونا به کادر درمان کمک می کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به خستگی و تلاش طاقت فرسای چندین ماهه سفید پوشان حوزه سلامت از مردم می‌خواهیم که رعایت موازین بهداشتی را جدی بگیرند.
فرماندار خمین گفت: ملت پر افتخار ایران با مشارکت، همدلی و همراهی یکدیگر این مرحله سخت را نیز با سربلندی پشت سر می گذارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در این آیین گفت: تا کنون ۲ هزار و ۵۰۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در این شهرستان انجام شده است .
دکتر مجتبی دیده‌دار بیان کرد: از این شمار آزمایش ۹۲۴ بیمار مبتلا به بیماری کرونا در خمین شناسایی شدند که با تلاش های بی وقفه کادر درمان ۷۵۹ بیمار مبتلا به کرونا در این شهرستان بهبود یافته اند و یا از بیمارستان مرخص شدند.
وی ادامه داد: 59 درصد از مبتلایان را زن ها و 41 درصد را مردان تشکیل داده اند در حالی که 53 درصد از فوتی ها مردان و 47 درصد از آنها زن ها می باشند و بیشترین فراوانی مبتلایان مردان و زن ها در رده سنی 60 تا 69 سال می باشد و میانگین سنی مبتلایان 52.9 سال و فوتی ها 73.2 سال می باشند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین اظهار داشت: این دانشکده برای پیگیری مطالبات کادر درمان از تمام توان خود استفاده می کند تا اندکی از تلاشهای مدافعان سلامت در این شرایط سخت را جبران کند.
در این آیین تعدادی از کادر درمان بیمارستان امام خمینی(ره) خمین با حضور مسئولان این شهرستان تقدیر شدند.