مسائل سیاسی در حوزه بهداشت و درمان هیچ گونه جایگاهی ندارد

امام جمعه خمین در نشست با هیئت رئیسه این دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: حوزه بهداشت و درمان از اهمیت بالای برخوردار است و ورود هرگونه مسائل سیاسی در این بخش به هیچ عنوان جایگاهی ندارد.
مسائل سیاسی در حوزه بهداشت و درمان هیچ گونه جایگاهی ندارد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین امام جمعه این شهرستان در نشست با هیئت رئیسه این دانشکده گفت: حوزه بهداشت و درمان از اهمیت بالای برخوردار است و ورود هرگونه مسائل سیاسی در این بخش به هیچ عنوان جایگاهی ندارد.

حجت السلام حسینی پور با اشاره به دلسوزی و وجدان کاری در بین کارکنان بهداشت و درمان شهرستان گفت: پزشکان و کارکنان این حوزه با اخلاق خوب و روحیه دادن به بیمار می توانند حیات مجدد را به انسان ها هدیه دهند و این امر در گرو آموزش به پرسنل می باشد.

وی در ادامه به امکانات بسیار خوب بهداشت و درمان در شهرستان خمین هم اشاره کرد و گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران تجهیزات و امکانات حوزه بهداشت و درمان نسبت به قبل از انقلاب بسیار افزایش یافته که این امر باعث شده تا ایران جایگاه بالایی را در حوزه بهداشتی و درمانی در بین کشورهای جهان داشته باشد.

امام جمعه خمین در پایان گفت: استفاده از ظرفیت خیرین در حوزه سلامت می تواند کمبود های موجود را ارتقا بخشد و مدیران این حوزه هم باید با برخورد مناسب و آغوش باز از خیرین استقبال کنند.

در ادامه این نشست سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین هم با اشاره به فراهم بودن بسترهای مناسب جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی به همشهریان زادگاه امام خمینی (ره) گفت: از ابتدای طرح تحول سلامت بیش از  7 هزار مترمربع فضای بهداشتی و درمانی در این شهرستان برای خدمات دهی بهتر به  مردم احداث شده است.

دکتر جواد جواهری به خدمات دهی به بیش از 90 هزار نفر در 6 ماهه نخست سال در کلینیک امام رضا (ع) و درمانگاه بیمارستان امام خمینی(ره) هم اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) در زیربنای یک هزار و 500 مترمربع و ارتقا 21 عدد تخت جهت بخش بستری و حاد و 8 عدد تخت خدمات سرپایی جهت خدمات رسانی بهتر به همشهریان با مشارکت یکی از خیراندیشان حوزه سلامت آغاز شد.

وی در پایان یکی از خدمات بسیار مهم این دانشکده را راه اندازی بخش جدید زنان و زایمان عنوان کرد و گفت: بخش زنان و زایمان جدید با هدف اجرای طرح انطباق و حفظ حریم خصوصی بیماران در فضایی به متراژ180 متر مربع و با اعتباری بیش از 2میلیارد ریال در تنها بیمارستان این شهرستان احداث شد.