مردم به شایعات فضای مجازی درباره بیماری کرونا ویروس توجه نکنند

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین رییس دانشکده خمین از مردم این شهرستان خواست به شایعات بی اساس در فضای مجازی درباره بیماری کرونا ویروس توجه نکنند و اطلاعات لازم در این زمینه را از منابع معتبر و رسمی دریافت کنند.

دکتر مجتبی دیده‌ دار در ستاد مدیریت بحران و شورای پدافند غیر عامل شهرستان خمین افزود: بهترین راهکار مقابله با ویروس کرونا پیشگیری است و مردم در صورتی که نکات بهداشت فردی از جمله شستن دستها را رعایت کنند، مشکلی پیش نمی‌آید.

وی با اشاره به اینکه برای افراد معمولی و سالم استفاده از ماسک نیاز نیست، اظهار داشت: افرادی نظیر بیماران کلیوی، قلبی و ریوی اگر در معرض فرد مبتلا به این بیماری باشند و کادر درمانی باید از ماسک استفاده کنند.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین با بیان اینکه استفاده از ماسک یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس است و رعایت نکات بهداشت فردی مهمتر از استفاده از ماسک است، اظهار داشت: ماسک به اندازه کافی در داروخانه های خمین موجود است ولی برخی افراد سودجود ماسک را از داروخانه تهیه و با چند برابر قیمت به مردم می فروشند.

دکتر دیده دار گفت: تا کنون هیچ مورد مشکوک یا قطعی از بیماری کرونا ویروس در این شهرستان مشاهده نشده است و مردم باید ضمن رعایت نکات بهداشتی، نگران نباشند.