مراجعه بیش از 6 هزار و 4۰۰ نفر به اورژانس بیمارستان در نوروز

سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خمین از مراجعه بیش از 6 هزار و 400 نفر به اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان در ایام نوروز خبر داد.
مراجعه بیش از 6 هزار و 4۰۰ نفر به اورژانس بیمارستان در نوروز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر محمدرضا امیربیگلو سرپرست معاونت درمان دانشکده گفت : در برنامه سلامت نوروزی 6 هزار و 429 نفر به اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه کرده اند که 5 هزار و 855 نفر از مراجعین بصورت سرپایی درمان و 544 نفر از بیماران بستری و 112 عمل جراحی انجام شده است.

دکتر امیربیگلو با اشاره به خدمات پاراکلینیکی در بیمارستان امام خمینی (ره) افزود : در این مدت خدمات آزمایشگاهی به 2509 نفر شامل 1505 نفر در بخش بستری و 1004 نفر در بخش سرپایی ارائه و 196 مورد ام آر آی، 279 مورد سی تی اسکن، 1231 مورد رادیوگرافی و 487 مورد سونوگرافی در بیمارستان انجام شده است.

وی بیان کرد : بخش دیالیز در ایام تعطیلات نوروز در دو شیفت فعال و 378 مورد خدمات مربوط به بیماران دیالیزی شهرستان و میهمان ارائه نموده است.

دکتر امیربیگلو با اشاره به فعال بودن کلینیک تخصصی بیمارستان در طول ایام نوروز گفت: در برنامه سلامت نوروزی یک هزار و 514 نفر توسط متخصصین در کلینیک امام رضا(ع) خدمات درمانی دریافت نموده اند.

وی در پایان با اشاره به نظارت بازرسان معاونت درمان دانشکده بر مراکز درمانی سطح شهر به منظور خدمات رسانی بهتر به شهروندان و مسافرین نوروزی گفت: 48 بازدید از مراکز درمانی دولتی و خصوصی، مراکز درمانی تامین اجتماعی و نظامی و همچنین کلینیک ها و مراکز دندانپزشکی نیز در طول نوروز انجام شد.

گفتنی است طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند ماه ۹۷ شروع و در ۱۷ فروردین ماه ۹۸ خاتمه یافت.