مراجعه بیش از 3 هزار و 700 نفر به اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره)

سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خمین از مراجعه بیش از 3 هزار و 700 نفر به اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان در ایام نوروز خبر داد.
مراجعه بیش از 3 هزار و 700 نفر به اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر محمدرضا امیربیگلو سرپرست معاونت درمان دانشکده گفت : از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی 3 هزار و 749 نفر به اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه کرده اند که 3 هزار و 436 نفر از مراجعین بصورت سرپایی درمان و 313 نفر از بیماران بستری و 78 عمل جراحی انجام شده است.

دکتر امیربیگلو با اشاره به خدمات پاراکلینیکی در بیمارستان امام خمینی (ره) افزود : در این مدت خدمات آزمایشگاهی به 1555 نفر شامل 932 نفر در بخش بستری و 623 نفر در بخش سرپایی ارائه و 158 مورد ام آر آی، 186 مورد سی تی اسکن، 765 مورد رادیوگرافی و 348 مورد سونوگرافی در بیمارستان انجام شده است.

وی بیان کرد : بخش دیالیز در ایام تعطیلات نوروز در دو شیفت فعال و 253 مورد خدمات مربوط به بیماران دیالیزی شهرستان و میهمان ارائه نموده است.

دکتر امیربیگلو با اشاره به فعال بودن کلینیک تخصصی بیمارستان در ایام نوروز گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا کنون یک هزار و 176 نفر توسط متخصصین در کلینیک امام رضا(ع) خدمات درمانی دریافت نموده اند.

گفتنی است طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند ماه 97 شروع و تا 17 فروردین ماه 98 ادامه دارد.