مدافعان سلامت ایثارگرانه در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین امام جمعه این شهرستان  در نشست پدافند غیرعامل خمین گفت: ایثار جامعه پزشکان و پرستاران به عنوان مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا قابل ستایش است.

حجت الاسلام سیدعلی حسینی پور افزود: این افراد فداکارانه در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در حال خدمت به مردم هستند.

امام جمعه خمین با اشاره  به اینکه شیوع ویروس کرونا در کشور سبب نگرانی شده است و در این شرایط مدیریت روانی جامعه ضروری است گفت: رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در اسلام بسیار مورد توجه  می باشد و  توصیه های اسلام برای رعایت بهداشت فردی به منظور حفظ سلامت افراد جامعه است.

وی تصریح کرد: ماسک و مواد ضد عفونی کننده در کشور به اندازه کافی تولید می شود اما احتکار در شرایط نیاز مردم پذیرفتنی نیست و مدیریت و نظارت بر توزیع این اقلام باید شدت گیرد.

فرماندار خمین  نیز در این نشست گفت: نمی توان از حضور مردم در جامعه جلوگیری کرد و مدیریت این حضور بدون استرس و با رعایت کامل بهداشت فردی راهکار مقابله با شیوع کرونا است.

احمد طهرانی با اشاره به اینکه کرونا سبب آسیب به بخش خصوصی و اصناف در روزهای پایانی سال شده است گفت: اقدامات مقابله با شیوع بیماری کرونا در خمین مستمر انجام و مصوبات جلسات پدافند غیرعامل به طول کامل در سطح شهرستان اجرا شود.

فرماندار خمین گفت: کارگاه های قالی بافی و خیاطی فعال در شهرستان باید به ویژه در مناطق روستایی ضدعفونی، معاینات و تب سنجی افراد مشغول به کار در این مراکز انجام شود.

طهرانی تاکید کرد: بازرسی از نانوایی های شهر و روستا به عمل آید و یک نفر به عنوان مسئول دریافت پول و توزیع نان در نانوایی ها مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی  آرایشگاه های زنانه سبب فعالیت این صنف به شکل زیرزمینی می شود، افزود: به منظور نظارت بر رعایت بهداشت در آرایشگاه های زنانه از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و داوطلبان جمعیت هلال احمر در این اماکن استفاده شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در این نشست با اشاره به‌اینکه تنها مرکز بستری این شهرستان مجهز شده ، گفت: بخش داخلی و جراحی بیمارستان امام خمینی(ره) به منظور بستری بیماران مبتلا به کرونا مشخص شده است.

دکتر مجتبی دیده دار  با  بیان اینکه بیمارستان خمین با لباس مخصوص برای پرستاران و پزشکان  در مواجهه با بیمار مبتلا با کرونا با مشکل مواجه است، افزود: ۲ کارگاه خیاطی در این شهرستان برای دوخت لباس اعلام آمادگی کردند  و ۲ واحد تولیدی نیز داوطلب تولید ماسک شدند.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین اظهار داشت: حضور مردم این شهرستان در خیابان‌ها نسبت به قبل کاهش پیدا کرده و این همکاری شهروندان در کنترل شیوع کرونا تاثیرگذار است.