غربالگری سلامت 95 درصد از جمعیت خمین

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: ۹۶ هزار و ۸۴۹ نفر معادل ۹۵ درصد از جمعیت این شهرستان از طریق سامانه سیب به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، غربالگری سلامت شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین  دکتر مجتبی دیده دار در جمع اصحاب رسانه  افزود: ۱۶ هزار و ۳۵۳ نفر از جمعیت این شهرستان در سامانه salamat.gov.ir به منظور ارزیابی سلامت ثبت نام کردند.

وی با اشاره به غربالگری ۶۳۷ زن  باردار در خمین از آغاز شیوع ویروس کرونا گفت: ۳۷۰ نمونه برای تشخیص کووید ۱۹ به آزمایشگاه ها ارسال شد که جواب آزمایش ۹۴ نفر در این شهرستان مثبت بوده است.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه گفت: ۷۵ درصد مبتلا به کووید ۱۹ پس از گذراندن مراحل درمان بهبود یافتند و از بیمارستان ترخیص شدند که ۴۳ درصد از بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان مرد و ۵۷ درصد از این بیماران زن بودند.

دکتر دیده دار میانگین سنی بیماران کرونا در این شهرستان را ۵۷ و ۲ دهم سال بیان کرد و افزود: ۷۷ درصد از مبتلایان کووید ۱۹در خمین ساکن شهر و ۲۳ درصد ساکن روستا بودند و ۷۰ درصد از این مبتلایان بیماری زمینه ای داشتند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان با اشاره به اجرای کمپین در خانه بمانیم و نقش آن در قطع زنجیره انتقال کرونا از رسانه ها خواست نسبت به آگاه سازی جامعه در این زمینه اقدامات تبلیغاتی بیشتری داشته باشند.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده  که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.

نخستین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ مشاهده شد.