عملکرد مثبت حوزه سلامت شهرستان خمین در بحران شیوع ویروس کرونا

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در بحران شیوع ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه کارشناسان مرکز بهداشت، علوم آزمایشگاهی و مراقبان سلامت این شهرستان در شناسایی به موقع مبتلابان تاثیرگذار بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار با تقدیر از عملکرد کادر درمانی دانشکده علوم پزشکی خمین در بحران شیوع ویروس کرونا در این شهرستان گفت: اقدامات انجام شده در خمین باعث مدیریت شیوع ویروس کرونا در شهرستان شد و از تبدیل این شهرستان به کانون ویروس کرونا جلوگیری کرد.

وی  افزود: پس از شناسایی اولین بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خمین تمام نزدیکان وی به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری کنترل شدند.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین  با اشاره به اینکه محدودیت‌های ترافیکی و جلوگیری از ورود خودروهای غیربومی به شهرستان در کاهش چشمگیر مسافران به این شهرستان تاثیرگذار بود، ادامه داد:  ۴۵ هزار و ۲۳۱ نفر در مبادی ورودی شهرستان تب سنجی شدند و یک هزار نفر از این افراد دارای علائم بودند که به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع داده شدند.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین، همدلی مسوولان شهرستان در مبارزه با ویروس کرونا را سبب ایجاد آرامش در بحران کرونا دانست و افزود: بسیجیان به شکل خودجوش برای ضدعفونی کردن مناطق کم برخوردار ورود کردند.

دکتر دیده دار با اشاره به اینکه دانشکده علوم پزشکی خمین یک بیمارستان در سطح شهرستان دارد و این مساله نگرانی هایی را در زمینه آلودگی این مرکز درمانی ایجاد میکرد گفت: یک طبقه از بیمارستان امام خمینی (ره) در خمین به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافت و کلینیک کرونا در این بیمارستان راه اندازی شد.

وی  گفت: افراد پس از معرفی به این کلینیک توسط متخصص عفونی ارزیابی می شوند و کسانی که آزمایش آنها مثبت بود و حال عمومی خوبی دارند به صورت سرپایی و یا قرنطینه در منزل با مراقبت مستمرمراقبان بهداشتی این دانشکده درمان می شوند و کسانی که حال عمومی خوبی ندارند با بستری در بیمارستان خمین مراحل درمان آنها پیگیری می‌شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: بخش‌های اطفال، زنان  ICU،   CCU ، جراحی بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان در زمان شیوع ویروس کرونا در محیطی ضدعفونی شده و ایمن به بیماران خدمات ارایه می داد و فعالیت کلینیک تخصصی بیمارستان خمین با رعایت موارد بهداشتی آغاز شده است و متخصصان این کلینیک آماده ارایه خدمات به مردم شهرستان هستند.

وی  در پایان با اشاره به روز جهانی ماما افزود: 30ماما در مراکز بهداشتی شهرستان خمین، مراقبت از مادران باردار را برعهده دارند که 17 ماما در بیمارستان امام خمینی (ره) خمین فعالیت می‌کنند.