صدا و سیما زبان گویای انقلاب اسلامی است

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در نشست هیئت رئیسه دانشکده با قائم مقام صدا و سیمای استان مرکزی گفت : صدا و سیما زبان گویای انقلاب اسلامی است.
صدا و سیما زبان گویای انقلاب اسلامی است

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست دانشکده، صدا وسیما را زبان گویای انقلاب توصیف کرد و گفت : جایگاه تبلیغات در دنیا بسیار جایگاه ویژه و خاصی است که می تواند واقعیت ها را به گوش مردم برساند.

دکتر جواد جواهری افزود: صدا وسیما به عنوان تنها رسانه ملی می تواند در حوزه بهداشت و درمان امید و نشاط را در جامعه تزریق کند و عدم آگاهی مردم در سطح جامعه باعث ایجاد مشکلات عدیده می شود که جبران آن هزینه های زیادی را برای دولت و مردم تحمیل می کند.

وی در ادامه با توجه به مستقل شدن این دانشکده از سال ۹۵ خواستار انعکاس ظرفیت های این دانشکده در رسانه ملی شد و گفت: حضور کارشناسان بهداشتی این شهرستان در برنامه های حوزه سلامت و امضا تفاهم نامه برای تولید برنامه های بهداشتی و درمانی و نمایش دستاوردهای دانشکده علوم پزشکی خمین و حوزه سلامت می تواند برای تقویت نظام مفید باشد.

در ادامه این نشست قائم مقام صدا و سیمای استان مرکزی جایگاه شهرستان خمین را با توجه به زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی در سطح کشور بسیار مهم عنوان کرد و گفت: صدا و سیمای استان مرکزی از تمامی ظرفیت های خود در راستای آگاه سازی جامعه برای انعکاس عملکرد دانشکده علوم پزشکی خمین و خدمات حوزه سلامت استفاده می کند.

فراهانی با اشاره به اینکه دانشکده های علوم پزشکی  در بحث پزشکی و مسائل مرتبط با آن ، مرجع این کار هستند افزود: فعالیت های بسیار خوب دانشکده علوم پزشکی خمین باید به جامعه استانی و حتی کشوری انعکاس داده شود.

وی در ادامه به نصب بیش از ۲ هزار فرستنده برای پوشش شبکه های ملی در سطح استان هم اشاره کرد و گفت: شبکه استانی با پخش ۲۴ ساعته برنامه ها، آماده سرمایه گذاری تمامی نهادهای دولتی برای تولید برنامه های مشارکتی است.

قائم مقام صدا وسیما استان مرکزی گفت:طبق نظرسنجی های انجام شده از عملکرده واحدهای صدا ، سیما و خبر مخاطبین تلویزیون ۷۶ درصد ، خبر ۸۵ درصد مخاطب و رادیو هم ۳۰ درصد را به خود اختصاص داده است.

فراهانی در پایان گفت:دانشکده علوم  پزشکی خمین می تواند در تمامی حوزهای صدا و سیمای استان مرکزی حضور داشته باشد تا مردم با خدمات ، عملکرد و دستاوردهای این مجموعه فعال در خمین آشنا شوند.