شناسایی 101 مورد بیمار کرونای در سیزده روز ابتدای سال در خمین

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در سیزده روز ابتدای سال جدید 101 بیمار کووید 19 از طریق تست پی سی آر شناسایی شده اند که 16 درصد این موارد، مسافر و میهمان می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود: در همین مدت سیزده روزه در قالب طرح شهید سلیمانی تعداد 2 هزار و 90 تست سریع در مناطق شهری و روستایی انجام شده که نتیجه 441 تست مثبت، که 40 درصد این موارد در شهرستان مسافر و یا میهمان بوده اند.

وی از موفقیت طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب تیم های رهگیری و مراقبت و شناسایی زودهنگام در این شهرستان خبر داد و افزود: از آذر ماه سال 1399، ابتدای شروع طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تا کنون 7هزار و 628 تست رپید(سریع) در شهرستان خمین انجام ، که یک هزار و 158 تست مثبت شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین از روند صعودی بستری بیماران کرونایی در شهرستان احساس نگرانی کرد و گفت: از ابتدا شیوع ویروس کرونا تا کنون 5هزار و 385 مورد آزمایش، یک هزار و 942 مورد مبتلا، یک هزار و 725 مورد بهبودی و متاسفانه 119 نفر از همشهریان جان خود را از دست داده اند.

دکتر دیده دار رعایت پروتکل های بهداشتی را همچنان موثرترین راهکار مقابله با کرونا دانست و خاطرنشان کرد : مردم باید اصول بهداشت فردی همچون استفاده از ماسک، شستن مرتب دست ها و فاصله گذری اجتماعی را به دقت رعایت کنند تا از آسیب این اپیدمی در امان باشند و تا حد امکان از حضور در اماکن شلوغ و پرازدحام به شدت خودداری کنند.

وی در پایان گفت: هموطنانی که از سفر برگشته اند به دلیل احتمال آلوده بودن به ویروس حداقل تا 5 روز از حضور در اجتماع ، مراسم ها و دورهمی ها اجتناب کنند.