شتاب گرفتن بیماریابی با اجرای طرح شهید سلیمانی در خمین

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین، به روند افزایشی بیماریابی کرونا در شهرستان اشاره کرد و گفت: طرح شهید قاسم سلیمانی در این موضوع نقش مهمی داشته و سبب شتاب گرفتن این برنامه شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر ابوذر صباغی افزود: طرح شهید قاسم سلیمانی با همکاری بسیج و وزارت بهداشت از اول آذر ماه در شهرستان به اجرا درآمد که شناسایی به موقع بیماران کرونایی و افراد در تماس با آنان و قرنطینه سازی مناسب از مهمترین اهداف این طرح است.

وی افزود: سه تیم در قالب حمایتی، رهگیری (مراقبتی) و نظارتی کار اجرای این طرح را بر عهده دارند که 23 تیم در قالب حمایتی و 24 نفر از بسیجیان در قالب 8 تیم کار رهگیری و مراقبتی در شهرستان را انجام می دهند.

رئیس مرکز بهداشت خمین در ادامه گفت: تاکنون 375 تست رپید (سریع) انجام داده ایم که با غربالگری در محله ها 59 مبتلای جدید کرونا شناسایی و بیش از 256 مورد پیگیری بیماران مبتلا در دوره 14 روزه انجام شده است.

دکتر صباغی هدف از انجام این طرح را افزایش انجام آزمایش کرونا و شناسایی افراد بدون علامت و ناقل دانست و گفت: از آغاز اجرای این طرح یک هزار و 112 بازدید، 108 اخطاریه و 26 مورد تعطیلی واحد های صنفی توسط بازرسان بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین و هلال احمر صورت گرفته است.

صباغی تاکید کرد که همه عوامل دست به دست دادند تا شاهد روند کاهشی بیماری در کشور باشیم، بیماریابی از خانواده فرد مبتلا به کرونا در این شهرستان به طور کامل انجام می شود و از سایر افراد در تماس با فرد بیمار هم در دستور کار قرار گرفته است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین به مردم توصیه کرد که همچنان به رعایت پروتکل های بهداشتی پایبند باشند و روند کاهشی سبب ساده انگاری به این بیماری نشود و همچنان باید به ۳ اصل مهم شستن مرتب دست ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری فیزیکی وفادار باشند و آنها را به دقت رعایت کنند.