روز پزشک فرصت قدردانی از حافظان سلامت جامعه است

فرماندار خمین در مراسم بزرگداشت روز پزشک و داروساز ، این روز را فرصت قدردانی از حافظان سلامت جامعه عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین طهرانی در این مراسم گفت: روز پزشک تنها روز یک صنف و یک حرفه نیست؛ روز پزشک روزی نمادین برای صیانت از سلامت مردم و ارج‌نهادن به خدمات آنانی‌است که برای حفظ نعمت سلامتی تلاش می کنند.

وی افزود: پزشک در افق نگاه مردم همواره از قداست و جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و خدمات پزشکان در عرصه‌ها و برهه‌های مختلف به ویژه در طول هشت سال دفاع مقدس و درمان رزمندگان اسلام و نیز تلاش در بهبود و ساماندهی نظام سلامت کشور فراموش‌نشدنی است.

فرماندار خمین در پایان گفت: این روز فرصت مغتنمی است تا دست‌اندرکاران بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همدلی و همزبانی همه نیروهای دلسوز جامعه پزشکی، راهکارهای ترویج و اشاعه ارزش‌های معنوی، اخلاق پزشکی و ارتقای جایگاه و منزلت نظام سلامت را مورد توجه ویژه قرار دهند.

در ادامه این مراسم امام جمعه خمین هم ضمن قردانی ازتلاش های کادر پزشکی در خمین و ارتقای سطح خدمات ارائه شده به مردم این شهرستان گفت: پزشکان رسالتی پیامبرگونه دارند که این انتخابی بزرگ و بس دشوار است و همه پزشکان میتوانند بهترین الگو برای جامعه اسلامی باشند.

حجت السلام حسینی پور افزود: پزشکان باید در جهت ارتقای سلامت جامعه و خدمت رسانی به مردم از هیچ کوششی دریغ نکنند و حیات بخشیدن بزرگ ترین خدمت به جامعه انسانی است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در این مراسم ضمن تبریک این روز به جامعه پزشکی به ویژه پزشکان و داروسازان، از شهیدان دولت بخصوص شهید رجایی و باهنر یاد کرد و گفت: این عزیزان باید الگو و سرمشق همه در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم قرار گیرند.

دکتر جواهری  با اشاره به نامگذاری روز تولد حکیم ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک و روز تولد محمد ین زکریای رازی به عنوان روز داروساز افزود: این بزرگان الگوی بزرگی برای جامعه جهانی می باشند و پزشکان آورنده صحت و سلامت و آورنده بخش بزرگی از امنیت روانی جامعه هستید

در پایان این مراسم با اهدا لوح از برخی از پزشکان و داروسازان تقدیر شد.