رضایتمندی ۸۰ درصدی از عملکرد پرستاران در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین رییس دانشکده علوم پزشکی این شهرستان گفت: رضایتمندی بیماران از عملکرد پرستاران این شهرستان ۸۰ درصد است که این مهم نشان از سرمایه مطلوب نیروی انسانی این شهرستان در عرصه سلامت است.

دکتر مجتبی دیده‌دار  در آیین تجلیل از پرستاران خمین ، افزود: ۱۴۵ پرستار در بخش‌های مختلف به بیماران بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان خدمات درمانی ارایه می دهند.

وی گفت: به ازای هر تخت یک و یک دهم پرستار در خمین مشغول به کار هستند و شاخص نیروی انسانی این بخش مطلوب است.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین اظهار داشت: در چشم‌انداز ۱۴۰۴ شمار پرستاران باید به ازای هر تخت یک و هشت دهم است.

دکتر دیده‌دار گفت: ۱۲۰ دانشجوی رشته پرستاری در دانشکده علوم پزشکی خمین به تحصیل اشتغال دارند.

وی با اشاره به اینکه پرستاران حضرت زینب (س) را الگوی خود در مراقبت از بیماران قرار دهند،افزود: نقش پرستاران در درمان بیماران بی‌بدیل است و مطالبات آنان از سوی گروه مدیریت این دانشکده و بیمارستان شهرستان پیگیری می‌شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان ادامه داد: اقدامات عملیاتی برای درآمدزایی بیشتر بیمارستان خمین در دستور کار دانشکده علوم پزشکی این شهرستان قرار دارد.

در این آیین از هشت پرستار نمونه خمین تقدیر شد.