راه اندازی نخستین سامانه پزشکی از راه دور در خمین

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: نخستین سامانه پزشکی از راه دور توسط دستگاه تله مدیسین در شهرستان خمین راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین اسماعیل تیرانی افزود: مرکز اورژانس پیش بیمارستانی این شهرستان به چهار دستگاه تله مدیسین به منظور گرفتن نوار قلب بر بالین بیمار در ماموریت‌های پیش بیمارستانی و ارسال لحظه‌ای به سازمان اورژانس کشور و مشاهده نوار قلب توسط متخصصان قلب مقیم در سازمان اورژانس کشور مجهز شد.

وی در ادامه گفت: با استفاده از دستگاه تله مدیسین که به روزترین دستگاه ساخت داخل کشور است در لحظه نیاز بیماران با استفاده از فناوری روز دنیا نوار قلب بیماران قلبی را گرفته و بر بالین بیمار نوار قلب به رویت پزشکان متخصص قلب مقیم در سازمان اورژانس کشور رسانده می‌شود تا در صورت نیاز به اقدامات درمانی لازم با هماهنگی های صورت پذیرفته شهروندان به مراکز تخصصی قلب در استان اعزام شوند.

تیرانی با اشاره به اینکه تله مدیسین، عمل مراقبت پزشکی با استفاده از ارتباطات صوتی تصویری است و این عمل شامل نگهداری، مراقبت، تشخیص، مشاوره، معالجه و انتقال داده های پزشکی و مسائل آموزشی است گفت: برای خرید چهار دستگاه تله مدیسین یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است که هدف از خرید این دستگاه حفظ زمان در بیماران قلبی می باشد.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: مرکز فوریت‌های پزشکی این شهرستان با 34 نیروی عملیاتی دارای یک مرکز اپراتوری، یک پایگاه شهری، سه پایگاه جاده‌ای و چهار دستگاه آمبولانس در حال فعالیت است.