راه اندازی دستگاه جدید سونوگرافی در بیمارستان امام خمینی(ره) خمین

سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) خمین گفت: دستگاه جدید سونوگرافی در تنها بیمارستان این شهرستان نصب و راه اندازی شده است.
راه اندازی دستگاه جدید سونوگرافی در بیمارستان امام خمینی(ره) خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر محمدرضا امیربیگلو افزود: با توجه به نقش بسیار مهم بخش های پاراکلینیکی در روند تشخیص بیماری، دانشکده علوم پزشکی خمین دستگاه های سونوگرافی را در بیمارستان امام خمینی (ره) به دو دستگاه ارتقا داد.

وی در ادامه اعتبار هزینه شده برای خرید این دستگاه از هیات امنای ارزی توسط بیمارستان را 300 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: دستگاه سونوگرافی جدید از نظر کیفیت و قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری بسیار پیشرفته است و با توجه به تکنولوژی حال حاضر این دستگاه یکی از دستگاه برتر سونوگرافی می باشد.

سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) خمین در خصوص توانمندی های این دستگاه افزود: با استفاده از این دستگاه انواع سونوگرافی های بارداری و زنان،شکم ودستگاه گوارش، کلیه، مثانه، کبد و سایر اعضاء بدن با کیفیت، سرعت و دقت بهتری انجام خواهد شد.

دکتر امیربیگلو در پایان به استفاده از دستگاه سونوگرافی سابق در بخش اورژانس این بیمارستان اشاره کرد گفت: با راه اندازی این دستگاه در این بخش بیماران اورژانسی توسط متخصصین طب اورژانس در کوتاه ترین زمان می توانند خدمات تشخیصی مریوطه را دریافت نمایند و درصد مراجعات بخش رادیولوژی کاهش و خدمات رسانی به بیماران این بخش با سرعت بیشتری انجام می گردد.